Moje šťastná hvězda

Lucie Bílá: Vryla se mu pod kůži

Před časem se rozešli, ale zdá se, že teď je jejich láska doslova pohltila. Národem milovaná zpěvačka Lucie Bílá (52) se před několika měsíci vrátila ke svému kolouškovi Radku Filipim (35) a vypadá to, že všechny jejich spory se úplně vypařily.

Překvapil ji

Jejich lásku Filipi nedávno ještě víc prohloubil. Nechal si totiž vytetovat podpis své milované na levý biceps. Pro Lucii to bylo překvapení, ze kterého byla nadšená a většina jejich příznivců to také považovala za pěkné gesto.

Kde má jistotu, že ho zase neopustí?

Filipi se dočkal velmi milých komentářů, lidé už totiž Lucii lásku po tolika neúspěšných vztazích přejí. Filipi ovšem nebyl příliš originální. Podobné gesto nedávno udělal i Tomáš Řepka (45), ale ten rozhodně žádné lichotky nesklidil.

Nebude litovat?

Někteří lidé si stojí za tím, že si to Filipi měl možná trochu víc rozmyslet. Přeci jen tetování je něco, co se odstranit hned tak nedá. Jednou už se s ním přeci Bílá rozešla, kde má jistotu, že se to nestane znovu? Nejspíš je nadšený z toho, že jim to teď klape a jsou šťastní, ale ze dne na den může být přece zase všechno jinak.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden