Můj kousek štěstí

Lucie Bílá: Vztah prochází těžkou zkouškou

Perex To snad ne! Mnohé nasvědčuje tomu, že láska Lucie Bílé (51) a Radka Filipi (33) pomalu ale jistě pohasíná. .

Ještě před nedávnem zpěvačka Lucie Bílá svého milovaného zajíčka Radka Filipi vynášela do nebes. Před reportéry okatě cukrovali, samá objetí, polibky a vodění se za ručičku. Lucie o svého o sedmnáct let mladšího přítele nazývala testosteronovým andělem.

Zatímco všichni její předešlí partneři na zpěvačku čekali doma, až se vrátí ze štace, Filipi se od Slavice nehnul na krok díky svému postu jejího osobního roadmanažera. Všichni věřili, že díky tomu jí vztah konečně vydrží.

Jenomže teď to začíná vypadat opět bledě. Najednou rozruch kolem jejího vztahu utichl. Po Filipim už řadu týdnů není ani vidu ani slechu. Zpěvačka se už nad svým milencem tolik nerozplývá. Co se stalo? Nepozorovaně se snad rozešli? Na otázku, jestli je tak nabitá energií díky příteli, odpovídá dost nepřesvědčivě.

Prý spolu skoro nejsou! "Moc příležitostí mi dodávat energii vlastně nemá. Skoro se nevidíme, není kdy," přiznala. Jak je to ale možné? Vždyť coby její profesionální ochránce má být stále při ní! "Když pracuju, tak na nic jiného nemám čas.

Všichni moji blízcí si na to už zvykli," říká nekompromisně. V praxi to tedy vypadá asi tak, že Lucie je soustřeěná na práci a partner jde stranou. V takové situaci se ale vztah může dostat do slepé uličky.

Filipimu se možná na počátku mohlo líbit, jak je vedle zpěvačky středem pozornosti, že má pověst mužného krále. Mohlo se mu líbit, že taková hvězda právě pro něj ztratila hlavu. Časem ale může dojít k vystřízlivění.

Radek najednou zjistí, že není středobodem jejího života, jak se zdálo. Že s Lucií má jen řeholi a její pozornosti vlastně minimálně. To jistě není úrodná půda pro perspektivní vztah. A jestli doufá, že Lucie svůj přístup k němu změní, nejspíš bude čekat věčně.

"Vůbec není čas, to jsem celá já, s tím nic neudělám. Jsem naprosto oddaná svému povolání, které miluju a všichni okolo to musí respektovat," říká pěnice nekompromisně. Jak dlouho Filipiho bude bavit být na druhé koleji? Neskončí vztah s ním stejně jako ten předešlý s kavárníkem Petrem Makovičkou (39).

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden