Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová a Rey Koranteng: Pravda o jejich vztahu!

Mají k sobě blíž než jen jako kolegové

Už to bude 20 let, co tito dva spolu tráví většinu večerů. Je možné, aby nebezpečně svůdná LUCIE BORHYOVÁ (38) nikdy neuhranula REYE KORANTENGA (42)? Známe tajemství jejich velmi blízkého vztahu!

Přesuňme se do roku 1999. Lucie Borhyová sedí v kanceláři jako pomocná asistentka, Rey uvádí počasí. Bouře v televizi Nova rozděluje zaměstnance na dva tábory. Po odchodu oblíbenců, jako byli EVA JURINOVÁ (62) nebo ZBYNĚK MERUNKA (65), zůstává na moderátorských křeslech prázdné místo. Tehdejší generální ředitel VLADIMÍR ŽELEZNÝ (61) ukazuje na blondýnku s širokým úsměvem a exotického Reye. Jejich spojení byl jeden z nejlepších marketingových tahů.

Žárlí jeho manželka?

Zkušenější moderátor pomáhal Lucii od první chvíle a i to mezi těmito dvěma vytvořilo velké pouto. Vyhrávaly ankety oblíbenosti, a když Lucie zrovna neměla nebo dnes aktuálně nemá partnera, dělá jí mužný doprovod právě Rey, který je už celé ty roky ženatý a v současné době vychovává s manželkou MONIKOU (43) tři krásné dcery. Není divu, že si mnoho lidí položilo otázku, jestli Monika na Lucii nežárlí a hlavně – jestli má důvod?

Pamatujete? Takhle začínali.

Hrdlička to prý schytal

Není na Nově snad větších spiklenců, než jsou stálice Lucie a Rey. Když se v životě jednoho odehraje něco významného, jako první to prý ví právě ten druhý z dvojice. A mají mezi sebou podporu. To se ukázalo nedávno, když se Lucie rozešla s MICHALEM HRDLIČKOU (27) a nešlo prý o zrovna klidný rozpad vztahu. Spekulovalo se o Michalových nevěrách, bývalý novácký sporťák tomu moc nepomohl, když rozhlašoval, že se do vztahu musel sám nutit. Zatímco dříve s ním měl Rey přátelský vztah a bral ho jako parťáka své nejlepší kamarádky, později ho doslova propichoval pohledem. Podle zaměstnanců Novy bylo vidět, že jejich vztahy ochladly a že si pánové neměli co říct. I když Rey by Michalovi možná nejen slovně dal rád najevo, co si o něm myslí.

Museli bydlet tak blízko sebe?

Vztah mezi Lucií a Reyem je ale mnohem bližší, než by se mohlo zdát! Před třemi lety se moderátor Televizních novin spolu s rodinou přestěhoval do pěkné vilky, která ho vyšla odhadem na osm milionů korun, v Březiněvsi u Prahy. Jaká náhoda ale byla, že už před ním tu zakotvila jeho kolegyně Lucka! Podle některých to byla právě Lucie, která Reyovi doporučila ono místo. Že by chtěla mít svého ochránce neustále u sebe? Sotva to bylo jen kvůli tomu, že když si oba vyjdou na večírek, platba za taxík je pak vyjde levněji. Lucie nejspíš cítí, že Rey je muž, u kterého má jistotu. Romantické chvilky zřejmě nikdy neprožili a asi ani neprožijí, ovšem i tak se může stát, že kdyby Lucie vycítila, že se jí její kamarád vzdaluje, mohla by neskutečně žárlit.

Kristina prý ohrozila Luciinu pozici.

Udělala velké dusno?

Jen si to představte. Pohledná blondýnka, která tvoří součást výrazné televizní dvojice, navíc stabilní. Kdyby někdo chtěl tento post Lucie ohrozit, mohla by se proměnit v nelítostnou bojovnici, ačkoli se svým úsměvem působí, že by neublížila ani mouše. O jejím temperamentu se mohli ale prý přesvědčit její kolegové v době, kdy se vracela z druhé mateřské. Tehdy ji po boku Reye zastoupila KRISTINA KLOUBKOVÁ (39) a tu si diváci velmi oblíbili. Pracovníky Novy tak nenapadlo nic lepšího než dát na web Novy anketu, kde mohli diváci hlasovat, která moderátorka je jim sympatičtější. Kristina prý vedla, ovšem  jen do té doby, než se měla přiřítit běsnící Lucie a vše se smazalo. Jestli to je pravda, to už dnes nikdo nechce potvrdit, nebylo by ale divu, kdyby se Lucie prala za své místo. Nic ale netrvá věčně a za ty roky se objevila řada spekulací, které naznačovaly, že se blíží konec známé dvojice.

Přeběhne na Primu?

Dokonce se tvrdí, že na konkurenční Primě už mají připravenou pro Borhyovou exkluzivní smlouvu. Proč za ty roky nekývla ona nebo on na nabídky, kterých museli dostat nespočet? Důvod je prostý. Ve svém současném zaměstnání se mají výsostně. Dokonce se objevily zprávy, že zejména Lucii kolegové závidí, když si chodí do práce ve čtyři, připraví se na večer a po osmé odjíždí domů. Vše za královský plat, který prý činí 180 000 korun měsíčně. Jako maminka malých dětí nemůže být v práci na plný úvazek, ale spousta jiných matek takovou možnost nemá. To si uvědomuje právě i Lucie a asi i proto zatím nekývla na nabídku konkurence. Nejen sláva je vratká a kromě obavy, že Lucie ztratí výhody, které na Nově má, musí myslet ještě na jedno.

Byla by dobrá i bez něj?

Mohlo by se stát, že by jí v konkurenční televizi dali vlastní pořad. Kdyby to ale nezabralo na diváky, zaměstnavatelé by s ní zametli. Jistě by si něco našla, ale aby obnovila kariéru a slávu, kterou díky Nově má? To samé platí i pro Reye. Spojení s usměvavou Lucií mu pomohlo dostat se na vrchol. Jejich životní cesty se neuvěřitelně propletly a jsou pevnější možná víc než ty milenecké. Jestli se někomu toto pouto podaří rozdělit, to jsme sami zvědaví.

Rey dal Michalovi prý jasně najevo, že nesouhlasí s tím, jak se sporťák k Lucce zachoval.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden