Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Balila v letadle neznámé mladíčky

Moderátorka Lucie Borhyová (40) má sice dvě děti, ale partner nikde. V minulosti si prošla drsnými rozchody s otci svých dětí a není pochyb o tom, že se to na ní podepsalo. Musela se vyrovnat s tím, že se na veřejnosti probíraly i ty nejintimnější věci z jejího života a nejspíš proto je teď s vážnými vztahy trochu opatrnější.

O mužskou přízeň ale i tak nemá nouzi, ba naopak. Byla spojována například s mladým zpěvákem Janem Kopečným (29). Spousta mužů má ale z Borhyové údajně trochu strach a do vážného vztahu by se s ní nepustili.Nicméně na takový neškodný flirt by prý rozhodně odvahu našli, a to samé platí i u Borhyové. Ví, jaké má zbraně, a prý je umí využít.

Čím mladší, tím lepší

Důkazem toho, že Lucii flirt rozhodně není cizí, byla jej nedávná pracovní cesta do Dubaje. orhyová odlétala z letiště v Praze a v letadle se seznámila s partičkou mladých Čechů, kteří se nebáli dát se s ní do řeči. Prý Borhyovou dokonce pozvali na panáka, ale ona údajně odmítla. Nicméně i přesto si užili spoustu zábavy, a dokonce spolu mají i několik fotografií a videí.

Borhyová je nejdřív hrdě sdílela na sociálních sítích, nicméně po 24 hodinách se vše automaticky vymazalo. Pro mladíky to byl určitě vydařený let a to samé platí pro Borhyovou, která si pozornost mužů vždy dokázala pořádně užít.

Spousta lidí si ale myslí, že by si Borhyová měla hledat spíše někoho nastálo. Někoho, kdo bude věnovat pozornost jí i jejím dětem. Nicméně najít někoho takového není jednoduché, a proto to raději Borhyová nechává náhodě.

Ještě není k zahození

Díky pozornosti mladších mužů se Borhyová nejspíš sama cítí o něco mladší. Když jí lichotí někdo, kdo je téměř o polovinu mladší než ona, je to pro ni zřejmě signál, že ještě není úplně k zahození.

Nejspíš jí to dodává naději, že si jí časem všimne i někdo, kdo v ní bude vidět víc než jen moderátorku hlavních zpráv. Zřejmě proto se flirtování s muži nebrání a zdá se, že je otevřená úplně všemu. Působí bezstarostně a usměvavě, což muže pochopitelně přitahuje.

Ale i přesto si někteří její příznivci myslí, že to občas už trochu přehání. S mladšími muži byla údajně spatřena víckrát a je víc než jasné, že pro ně má slabost. Její přátelé se bojí, že se Lucie zase spálí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden