Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Co úzkostlivě tají?

To, že se Lucie Borhyová (40)  přetvařuje a hodně věcí tají, si nemyslí jenom její kolegové, ale i přátelé a fanoušci. Ačkoli na sebe nedávno v jednom z rozhovorů prozradila, že je nyní šťastná, ale že neprozradí s kým, o pár dní později údajně tvrdila, že vlastně s nikým není.

Také se neustále chlubí tím, jak má skvělý vztah se svým bratrem, protože spolu dříve dělali úplně všechno. Ale tomu už je prý také konec. Svědčí to snad o skvělém vztahu, když si na bratra neudělá ani čas? Dokonce se začalo v jejím okolí proslýchat, že s bratrem nejenže nemá tak idylický vztah, jak tvrdí, ale že se dokonce hádají! Proč? Někdo tvrdí, že jí bratr závidí její slávu, zatímco o něm se vůbec nic neví.

Jeho sestra je úspěšná a bohatá, on žije jen v jejím stínu. Zda to je však pravda, nebo ne, to se můžeme jen domnívat. Ovšem nebylo by to poprvé, kdy by prý Borhyová, co se týče vztahů, lhala. Prý často tvrdí, že si perfektně rozumí i se svými bývalými.

Ovšem ani jeden z jejích expartnerů údajně nikdy tato její slova nepotvrdil. Ba naopak, o své bývalé lásce prý neradi mluví i mezi svými kamarády. Mají už své životy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden