Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Fotky nahoře bez

Oblíbená moderátorka se po dlouhé době odvázala. Blonďatá Lucie Borhyová (40) si po delší pauze stoupla před objektiv. Nenafotila však ledajaké fotky, ale fotky, na kterých byla od pasu nahoru nahá. Ale bohužel pro muže k fotoaparátu stála zády, takže nevykouklo nic, co by nemělo. Ale i přesto jsou fotky velmi rafinované a sexy, takové Borhyová příliš často nefotí.

Práce a děti

Nejvíc času tráví Lucie pochopitelně v práci, volného času příliš nemá, jak ona sama tvrdí. A když už ho má, snaží se ho věnovat především čtyřleté dceři, kterou má se svým bývalým partnerem Michalem Hrdličkou (30), a desetiletému synovi, jehož má s podnikatelem Nikem Papadakisem (42).„Běhání kolem nich mi dává zabrat,“ svěřila se Lucie, která už se pěkně dlouho neohřála v mužské náruči. Možná by pomoc uvítala, ale na toho pravého nenarazila.

Chybí jí chlap?

Její fotky, které nafotila nahoře bez, mohou být důkazem toho, že Borhyové skutečně chybí chlap.
Vypadá to totiž, že nemá dostatek pozornosti a obdivu, na který je zvyklá. Zřejmě se díky fotkám cítí víc sebevědomá a chce tím nějakého potencionálního přítele zaujmout. Má už snad ve svém hledáčku někoho konkrétního? Tím by všechny pořádně překvapila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden