Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Mají jí už dost? Mluví o konci kariéry!

Za ta léta, co se na obrazovkách objevuje, už se prakticky stala tváří Televizních novin. Nicméně moderátorka LUCIE BORHYOVÁ (40) začala mluvit o odchodu.

Hlavní zprávy moderuje Lucie Borhyová (40) už bezmála dvacet let a cítí, že by to chtělo změnu. Za tu dobu se stala jednou z nejoblíbenějších diváckých tváří, navíc tvoří skvělé duo se svým kolegou Reyem Korantengem (44), se kterým za moderátorský pult usedá od svých začátků.

Vysokou sledovanost ale neudrží věčně a podle zdrojů z jejího okolí se pod ní houpe židle. Televize totiž vypisuje konkurz na nové moderátory.

Je okoukaná

Ona sama je se svou prací spokojená, ale přiznala, že nic nebere jako samozřejmost. „Já žiju s tím, že každý den to může skončit,“ pronesla překvapivě jedna z nejlépe placených moderátorek v Česku. Nikdy předtím se s ničím takovým nesvěřila a zdá se, že něco není úplně v pořádku. „Aby nebyl člověk jednou zaskočený, musí třeba i s náhlým koncem počítat,“ pokračovala Borhyová.

Přece jen je pravda, že na obrazovkách už se objevuje dlouhou dobu a vedení televize si může myslet, že je načase do hlavních zpráv zařadit novou svěží tvář, která bude pro diváky neokoukaná. Dalším faktem je, že Borhyová má údajně přítele, ale jeho identitu se snaží tajit.

Po jejím nepovedeném vztahu s moderátorem Michalem Hrdličkou (30) už si nejspíš dává pěkný pozor na to, koho do svého života pustí. Objevoval se kolem ní jednatel její firmy Michal Smečka (30), ale s tím už to nejspíš Lucie ukončila.

Nedávno ale promluvila také o svatbě, které se prý nebrání, ale nechává to na osudu. Zdá se, že její nový partner tlačí na to, aby odešla z veřejného života.

Bude se vdávat?

Nechce si ji brát jako celebritu, protože by tlak médií neunesl.Je tady také možnost, že Lucie plánuje svůj odchod z televize úplně sama, jen proto, aby se konečně stala vdanou paní. Zvládla by se ale uplatnit i v jiné branži? Vzhledem k tomu, že se k práci moderátorky dostala náhodou, třeba na ni čeká nějaká nová příležitost. Jen o ní nechce Lucie ještě mluvit veřejně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden