Můj kousek štěstí

Lucie Borhyová: Muži se k ní slétají jako vosy

O přitažlivou plavovlasou moderátorku Lucii Borhyovou je v řadách mužů obrovský zájem. Dá se říci, že se o ni perou. Lucii zná celý národ a ve známost pochopitelně vešel i další milostný krach jejího života, rozchod se sportovním redaktorem Michalem Hrdličkou (27), tatínkem Luciiny dcery Lindy (1,5).

Čeští muži tudíž dobře vědí, že je krásná blondýna zase už nezadaná. Zaplavují ji milostnými dopisy, žhavými esemeskami i láskyplnými vzkazy. S trochou nadsázky lze prohlásit, že recepční v televizi Nova prakticky neustále dostávají kytice, dary a dopisy určené právě pro Borhyovou.

Ta je ovšem nekompromisní, i když zdvořilá. Prohlásila, že veškeré nabídky odmítá, ale vždy, pokud je tam kontakt, slušně poděkuje. Neznámí muži jsou pro ni prý tabu. Ale i přesto, že oba tatínkové jejích dvou dětí utekli, Lucie stále věří, že ten pravý se jednou objeví.

Prozatím bohužel přicházeli jen ti nepraví. Moderátorka jako by měla na seznamování se s muži, kteří ji obdaří potomkem a zmizí, talent. Po rozchodu s Hrdličkou přitom paradoxně ještě zkrásněla, známí jí prý říkají, že po dětech vypadá báječně.

Na osudového muže stále čeká. Nezbývá než doufat, že si vybere lépe než v předchozích případech. B 1050.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden