Můj kousek štěstí

Lucie Borhyová na svém příteli vydělává?

Moderátorka Lucie Borhyová (39) po dlouhých měsících mlžení poprvé přiznala, že je jejím přítelem manažer Michal Smečka (29). Co všechno se ale může skrývat za jejich láskou?  

„Je to jednatel LuckyBe a náš kolega,“ potvrdila Lucie Borhyová před pár dny, že chodí s Michalem Smečkou.

"Vždycky se to nějak prozradilo, někdo nás někde viděl, ovšem já to nikdy neříkám," dodala. Kolem vztahu se však stále vznáší mnoho otázek. Je mezi nimi opravdová vroucí láska a nebo jde spíše o obchodní partnerství? Se Smečkou si Lucie Borhyová začala už před necelými dvěma lety.

V roce 2016 byli přistiženi při líbačce v autě. Proč ale přítele ještě nikdy nevzala do společnosti, jako to běžně dělají ostatní celebrity? Vždy kolem Smečky raději dělala tajnosti a naoko ho skrývala.

Má to snad znamenat, že to s ním nemyslí tak úplně vážně? Nabízí se tedy otázka, zda je Lucie opravdu zamilovaná a nebo má přítele spíš jako reklamní tah. Svého milence přiznala a společně se s ním ukázala až nyní v propagační kampani na náramky, jejichž výtěžek putuje na její projekt LuckyBe dětem.

Oba se stali tvářemi kampaně a najednou Lucie se Smečkou ochotně pózovala před objektivy fotoaparátů. Že by moderátorka převzala manýry svých bývalých partnerů? Například její poslední přítel, bývalý sporťák Michal Hrdlička (29), si z Borhyové udělal jen chvilkové povyražení, dostal se díky ní na výsluní, a když s ním čekala rodinu, opustil ji.

Jak je to mezi Borhyovou a Smečkou doopravdy ale nejlépe ví jen oni dva. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden