Můj kousek štěstí

Lucie Borhyová: Snaží se otěhotnět?

Moderátorka Lucie Borhyová (39) možná brzy přijde s hodně nečekaným překvapením – těhotenským bříškem. Kdo bude otec?.

Prý hluboce touží po miminku! "Je vidět, že Lucie by si ještě jedno dítě moc přála. Skoro pořád mluví jenom o dtětech," ví její kolegyně z televize. O mnohém vypovídá i to, že se Borhyová zapojila do projektu, který pomáhá novorozencům v nesnázích.

"Náš projekt LuckyBe se snaží získávat prostředky pro pomoc dětem," sdělila s tím, že finance získává prodejem stylových šperků a náramků. Nemocnici Na Bulovce už věnovala například velkou sumu na monitory životních funkcí předčasně narozeným miminkům.

Sestřičky z nemocnice by pak mohly vyprávět, jak se nad dětičkami rozplývá. Když prý vidí nemluvňátka v inkubátorech, dojetím se jí hrnou slzy do očí. Nebylo by se čemu divit, kdyby Lucie znovu otěhotněla.

Mnohé může napovídat i její reakce na otázku, zda neplánuje dalšího potomka. Odpověděla jen mlčky tajemným úsměvem, jakoby nechtěla zakřiknout naděje, že se stane trojnásobnou maminkou. Každopádně reálné by to nejspíš bylo.

Vždyť se svým firemním společníkem Michalem Smečkou (29), s nímž se měla dát dohromady, jí to podle všeho klape. I když se nesvěřuje s ničím konkrétním, Facebook zaplavuje fotografiemi z dovolených, kde evidentně rozhodně nebyla sama a tomu, že cestuje jen s kamarádkou, by asi věřil jen blázen.

Možná, že už se na dalším miminku intenzivně pracuje!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden