Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Tajila ženatého muže?

Zatímco si všichni mysleli, že randí se svým charismatickým manažerem Michalem Smečkou (31), její srdce údajně bylo někde jinde, nebo lépe řečeno u někoho zcela jiného. Podle jejího kamaráda totiž chodila se ženatým mužem, který jí neřekl vůbec nic o tom, že má rodinu.

Za nos ji měl prý tahat celý rok. Proslýchá se, že jakmile se Lucie Borhyová (41) dozvěděla, že nevědomky rozbíjí rodinu, sesypala se a útěchu prý hledala právě u Smečky. Má ho snad jen jako náhradu za další nevydařenou lásku? Když zrovna nemoderuje, cestuje nebo navštěvuje drahé restaurace.Všichni se ještě donedávna ptali, kdo ji asi fotí? S kým tráví tolik času a nechce ho ukázat?

Padli si do oka

Nyní už možná máme jasno. Její údajný partner, který o ni stál tolik, že zatajil vlastní rodinu, je prý velmi bohatý a mocný muž.
Avšak podle všeho nepochází z Česka, ale z Řecka, pro které má Lucka slabost. Už jednou jí totiž do života zasáhl Řek. Avšak jejich vztah nedopadl příliš dobře. Byl jím Nico Papadakis (40) který Lucii v době, kdy s ním byla těhotná, oznámil, že ji opouští.

Dlouhá léta s ním údajně nedokázala ani promluvit, ba co víc, nemohla mu prý přijít na jméno. Dnes už je to ale jinak. Našla cestu, jak mu odpustit. A zřejmě dala Řekům zase šanci. Toho druhého prý poznala na jedné ze svých četných dovolených, na které byla se svou blízkou kamarádkou.

Krutá pravda

Padli si do oka na první pohled a zbytek dovolené se od sebe nehnuli. Její kamarádky tvrdí, že je Lucie příliš naivní a příliš důvěřivá, když jde o muže. Ihned vzplane láskou a dává do ní úplně všechno.

A to prý i na úkor práce i svých přátel. Prý s ním randila dlouhý rok. Jezdili na luxusní dovolené, bral ji do vyhlášených podniků, a kdykoli byl tady v Praze, neměla Lucka čas na nikoho jiného. Až do chvíle, než přišlo příliš kruté vystřízlivění.Od jedné své známé se měla dozvědět, že ji onen Řek podvádí, protože má rodinu. S tou sice více nebydlí než bydlí, ale pravda je, že ji má.

Přerušila s ním veškerý kontakt

A údajně bydlí na jednom z nejkrásnějších řeckých ostrovů, na Santorini.Kam prý rovněž Borhyovou vzal na utajovaný výlet. Jakmile se ale dozvěděla pravdu, zlomilo jí to srdce. Prý s bohatým Řekem přerušila veškeré kontakty a vrátila mu všechny dary, které jí kdy dal. A aby svůj smutek zmírnila, prý se ihned vrhla do náruče muže, který jí byl v té době nejblíž, Michalu Smečkovi.

A aby prý už lidé neměli pochyby o tom, s kým je, oficiálně se po jeho boku začala ukazovat i na veřejnosti. Chtěla všem na odiv vystavit své štěstí a novou lásku, a přitom údajně trpěla a trpí dodnes. Ať se s ní prý Řek snaží spojit sebečastěji a sebeurputněji, není to nic platné.Na to je Lucie Borhyová příliš čestná. Žádnou rodinu rozvracet nechce.

Konečně šťastná?

Nyní to vypadá, že by se Smečkou mohla být konečně šťastná a vyhnout se s ním dalším životním karambolům. Pravda ovšem je, že její manažer je příliš mladý a podle všeho hledá spíš někoho, s kým by založil rodinu.Bude moderátorka ochotná to pro něj udělat a znovu otěhotnět? Její kamarádky si myslí, že ne. Na to už zažila příliš mnoho zklamání..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden