Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Život s ní je horor!

Všichni si mysleli, že má na muže pech, realita je ale jiná

Když LUCII BORHYOVÉ (38) nevyšel poslední vztah, všichni ji litovali a nechápali, jak je možné, že okatá blondýna, o které sní tisíce mužů, má ve vztazích takovou smůlu. Nyní začínají na povrch prosakovat nehezké vlastnosti, které prý Lucie za svými úsměvy skrývá.

Po rozchodu s bývalým moderátorem nováckých sportovních zpráv MICHALEM HRDLIČKOU (28), se kterým má Lucie dceru LINDU (2), mnozí nechápali, proč to vnadné moderátorce opět nevyšlo. Za hlavního viníka byl většinou veřejnosti označen právě Hrdlička. Ten měl moderátorku sužovat svou nevyzrálostí, a dokonce i nevěrami. Toto podezření se ještě umocnilo po jeho loňském skandálu na karlovarském filmovém festivalu, kde se zřídil pod obraz a jeho nelichotivé snímky obletěly celou republiku. V té době už navíc randil s další slavnou ženou, tenisovou špičkou KAROLÍNOU PLÍŠKOVOU (24). Následovalo dusno na Nově a zanedlouho Hrdličkovi přistála na stole také výpověď. Náhoda? S největší pravděpodobností nikoli. Mnoho diváků totiž škodolibě sledovalo, kterak se Borhyová a Hrdlička při přechodu hlavních a sportovních zpráv na sebe profesionálně usmívají a přejí si dobrý večer, ale bylo víc než jasné, že tato trapná situace nemůže mít dlouhého trvání. A protože má Lucie na Nově jedinečné postavení, projevila údajně velkou vůli, aby jí Hrdlička co nejdříve zmizel z očí.

Po boku klidné a tiché tenistky je Michal velmi šťastný.

Hádavá a pokrytecká
Ani to by jí ale nemohl nikdo zazlívat, pokud si s Michalem ve vztahu i během rozchodu procházela peklem, o jakém se tehdy psalo. Sám moderátor dlouho o příčinách krachu vztahu s Lucií mlčel. V poslední době mu však došla trpělivost a rozhodl se promluvit. „Nedělám ze sebe žádného svatouška, ale rozhodně vina nebyla jen na mé straně,“ hájil se Hrdlička s tím, že příběh byl veřejnosti vždy prezentován velmi jednostranně. Podle něj důvod krize s Borhyovou a rozpadu jejich vztahu nebyl ve věkovém rozdílu, ani kvůli třetí osobě. „Jsem výbušný, vznětlivý typ, k hádce nebo výbuchu mi stačí málo,“ přiznal Hrdlička a dodal. „Když žijete s někým, kdo to ve vás podněcuje, a pak jsou ty konflikty na denním pořádku, není na takovém soužití nic příjemného. “ Michal tak prozradil, že Lucie je nejen velmi hádavá, ale podle všeho i panovačná. Jeho slova zřejmě vysvětlují, proč po jejím boku žádný muž nevydrží. Také její předchozí partner NICO PAPADAKIS (40) si podle šuškandy s žárlivou moderátorkou užil své. Navíc se prý Lucie dokáže skvěle přetvařovat a úsměvy zvládala rozdávat i ve chvílích, kdy to mezi nimi vřelo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden