Moje šťastná hvězda

Lucie Borhyová: Zůstane nakonec úplně sama?

Jedné z nejznámějších tváří našich televizních obrazovek LUCII BORHYOVOÉ (40) není co závidět. Čeká ji ústup ze slávy a ani v jejím soukromém životě to nevypadá na obrat k lepšímu.

Její úsměv vítá diváky u zpráv už dvacet let, ale muži se jí bojí. Lucie Borhyová (40) je jednou z našich největších moderátorských hvězd a s tím se pojí velké sebevědomí. Vedle krásné Lucie žádný muž dlouho nevydrží.

Čím to je? Její kariéra nebude trvat věčně a až ji vystřídá některá z mladších adeptek televizní slávy, zbyde jí jen soukromý život a ten má zatím k idyle hodně daleko. Podle posledních zpráv to dokonce vypadá, že se rozešla se svým současným přítelem Michalem Smečkou (30).Těžko uvěřit, že tak půvabná žena jako Borhyová má takovou smůlu na muže.

Každý muž ji opustil

V počátku kariéry jí nevyšel vztah s Alanem Babickým (52). Slavný golfista jí měl být nevěrný s kolegyní Michaelou Ochotskou (34).

Na pár měsíců našla útěchu v náruči Jaromíra Jágra (46). Oběma ale zjevně šlo spíš o chvilkový flirt, protože odletem Jágra do Kanady vztah skončil. Borhyová se pak zamilovala do podnikatele Nica Papadakise (39).

Věřila mu natolik, že s ním má desetiletého syna, ale Řek ji opustil ještě před porodem. Po pauze, kdy si muže držela spíš od těla, zase pustila srdce z otěží, když potkala kolegu Michala Hrdličku (30).

Hodně riskantní vztah

Moderátorka byla hluchá k hlasům, které upozorňovaly na velký věkový rozdíl. Se svým „kolouškem“ se zasnoubila a před čtyřmi roky mu porodila dceru. Ráda by stihla svatbu ještě před porodem, ale sešlo z ní, protože ostře sledovanému páru se nepodařilo utajit její termín. Vztah by to nejspíš stejně nezachránilo, protože o rok později oznámili, že se rozcházejí. Údajně za tím byla Hrdličkova nevěra, ale každopádně skončil po boku tenistky Karolíny Plíškové (26).

Dělá znovu stejné chyby

Fakt, že jí chlapa odloudila o čtrnáct let mladší žena, musel být pro Borhyovou bolestný. Přesto – nebo právě proto – si zase začala s mladším mužem. Manažer Michal Smečka je jejím obchodním partnerem a moderátorka o jejich vztahu dlouho mlžila. Ale na otázku, jestli se znovu chystá vdávat, řekla, že muže, se kterým bych chtěla být do konce života, ještě nepotkala. Zřejmě všechny odrazuje její úspěšná kariéra a pozornost, která se na každý nový vztah Borhyové upírá, nebo je moderátorka příliš náročná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden