Můj kousek štěstí

Jak bude žít bez pracháče?

Celá naše krásná zem zná Lucii Gelemovou (38) jen díky jejím techtlím mechtlím s Felixem Slováčkem (78). Vzhledem k pletkám s o čtyři desítky let starším hudebníkem získala velké množství výhod, například tu, že vzrostl zájem o její obrazy.


Gelemová o sobě tvrdí, že je malířka, a výtvarná dílka jdou lépe na odbyt, když se autorka patřičně zviditelní, což se stalo. S bohatým ženatým saxofonistou se po sedmi letech rozešla. Co bude dál? „Toužím po rodině, životě v rodných jižních Čechách, na venkově,“ překvapivě prohlásila bývalá Slováčkova milenka, doteď zvyklá na velkoměstský ruch, velkolepé zahraniční cesty a časté návštěvy večírků a plesů.


Podvedl ji? Slováček slíbil, že se rozvede a budou mít dítě. Lhal.

Také práci na Pražském hradě získala díky muzikantovým kontaktům. Hodlá tam snad dojíždět z jižních Čech? Takovou dálku? To je dojemné, netušili jsme, že Luciino srdce plane pro tuzemský venkov. Jen jestli si to nepředstavuje jako Hurvínek válku.

Ve vesnickém prostředí se pohádkově bohatí, mnohem starší milenci ochotní utrácet velké peníze s veselými ženštinami hledají přece jen daleko hůř než v hlavním městě. Nicméně kdo hledá, najde. Držíme palce, Lucie.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden