Můj kousek štěstí

Lucie Šafářová: Nechává si radit od Kopřivové

Neexistuje snad osoba, která by mohla Lucii Šafářové poradit lépe než právě blondýnka jménem Veronika Kopřivová (28), z níž se s největší pravděpodobností stane budoucí paní Jágrová.

Obě ulovily slavného hokejistu, Veronika Jaromíra Jágra (47), Lucie Tomáše Plekance (36). Teď jde o to, jak si známost udržet, a o tom Veronika něco ví, protože s hokejovým bohem chodí již víc než tři roky.

Obě dámy, tenistku a příležitostnou modelku, dříve nic nespojovalo. Teď se ovšem karty obrátily a kdoví, zda se z Lucie a Veroniky nakonec nestanou když ne dobré kamarádky, tak aspoň spiklenky kující společné pikle.

Holky byly viděny ve společné jihlavské hokejové lóži, fandily spolu a přátelsky se na sebe usmívaly. Lucie asi pochopila, že se jí rady, postřehy a zkušenosti Jágrovy partnerky mohou hodit. Bývala zvyklá, že se celý svět točí kolem ní, známé sportovkyně, teď se musí naučit ustoupit do stínu a točit se kolem Tomáše Plekance.

Její situace je o to složitější, že je "Pleky" ženatý. S tím jí Veronika neporadí. Ale jak si omotat slavného hokejistu kolem prstu, s tím zkušenosti má. Lucie by jí raději měla naslouchat. Její pozice není stále ještě neotřesitelná.

Kdoví, co vše se ještě může stát... .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden