Moje šťastná hvězda

Lucie Šafářová: Plánuje svatbu i děti

Rozvodová kauza mezi zpěvačkou LUCIÍ VONDRÁČKOVOU (39) a jejím manželem TOMÁŠEM PLEKANCEM (36) je stále ostře sledovaná. K celé kauze se konečně vyjádřila i hokejistova nová partnerka LUCIE ŠAFÁŘOVÁ (32).

Dlouhé rozvodové tahanice a praní špinavého prádla na veřejnosti. Tím vším si při rozvodovém řízení musela projít zpěvačka Lucie Vondráčková (39) a hokejista Tomáš Plekanec (36). Nicméně se zdá, že dění kolem jejich rozvodu utichlo, za což byli možná oba účastníci celkem rádi.

Ale bohužel, ticho přerušila Plekancova nová partnerka, tenistka Lucie Šafářová (32), která měla také potřebu se k celé kauze vyjádřit. Přece jen prý jí lidé adresují samé nenávistné komentáře a ona se rozhodla bránit a zároveň prozradit, jaké plány má s Tomášem Plekancem do budoucna.

Tajné schůzky?

Většina lidí si myslí, že to byla právě Šafářová, kdo zavinil rozpad jejich manželství, ona se tomuhle tvrzení ale zuby nehty brání. Žádné manželství by prý nikdy nezničila, vztah mezi Plekancem a Vondráčkovou byl prý narušen už dávno předtím.

Jak to ale Šafářová může vědět? Jediný, kdo by jí to mohl říct, je právě Plekanec, což znamená, že k sobě měli blízko už v době, kdy byl Plekanec ještě s Vondráčkovou. Takový důvěrný vztah si koneckonců museli nějakou dobu budovat.Plekanec by přece takové soukromé věci nevykládal jen tak někomu cizímu nebo někomu, v kom nemá citovou oporu.

Má vlastní plány

Nicméně i navzdory faktům, si Šafářová stále stojí za svým a snaží se před veřejností očistit své jméno.Tenistka promluvila nejen o útočných komentářích, kterým musí čelit, ale i o jejich společné budoucnosti.

Děti a svatba

Budují si domov, a tak se nabízí otázka, zda se plánují rozrůst. Šafářová odpověděla, že po dětech s Tomášem touží.Chtějí prý být normální fungující rodina a svatbu by prý také neodmítla. Podle některých na to jde až příliš rychle a je až moc velký snílek. Plekanec se ke slovům své partnerky nevyjádřil, ví vůbec o tom, jaké s ním má Šafářová plány? Zatím to vypadá, že ne.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden