Můj kousek štěstí

Lucie Šafářová: Staví dům pro svou lásku

Konečně love story! Dobrých zpráv není nikdy dost, a tak je radost sdělit, že půvabná blondýnka Lucie Šafářová plánuje usadit se s milovaným mužem. Kdyby jím nebyl právě se rozvádějící hokejista Tomáš Plekanec (36), bylo by to ještě lepší a mnohem méně dramatické, ale takový už je život.

Tenistka slavnostně ukončuje kariéru, s čímž souvisí, že koupila pozemek v Praze a evidentně i získala stavební povolení. Zatím probíhají pouze přípravné práce. Ale je jasné, že až ustoupí mrazy, na veliké parcele v Radotíně vyroste menší hrad, v jehož zdech budou oba populární sportovci žít svůj pohádkový život.

Tenistka prozatím sídlí v Brně, kde vlastní několik nemovitostí, ale na obzoru už stojí velká životní změna. Šeptá se, že se se svou láskou schází v pražských hotelích, což jí možná připadá málo domácké, a proto se snaží co nejrychleji vystavět solidní bydlení.

Ale jednoduché to mít nebude. Kolem Plekancova rozvodu se strhává jedno drama za druhým, což bude pokračovat. Také se nabízí otázka, zda to vzhledem k okolnostem není přelétavý ptáček. A takového zavírat do klece je risk, není-liž pravda? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden