Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec: Drsná bitva o děti! Kdo je dostane do péče?

Házejí na sebe špínu, pomlouvají se, urážejí a všechno podle jejich společných přátel odnášejí společné děti, synové Adam (3) a Matyáš (6). Všichni kolegové, přátelé, ale i odborníci se shodují v tom, že nebýt sociálních médií, rozvod by probíhal v mnohem poklidnějším duchu.

Doba je ale zkrátka taková, a tak se celý národ stal účastníkem jednoho z nejdrsnějších rozvodů v českém showbyznysu. Kdo z něj vyjde jako vítěz a kdo jako poražený? Současná situce nám hodně napovídá.

Kdo je ten špatný?

Zatímco zpěvačka stále bydlí se svými syny v Kanadě, Tomáš Plekanec se přestěhoval zpátky do Česka. Na rozdíl od své brzy bývalé ženy si totiž našel novou přítelkyni, která je nejspíš i jednou z hlavních příčin jejich rozvodu. Hokejista se měl údajně dlouhé měsíce scházet s tenistkou Lucií Šafářovou (31), do které se následně také zamiloval.

Ovšem je nutné podotknout, že ani sama zpěvačka v tom údajně není úplně nevinně. I ona si prý měla najít někoho, kdo ji dokáže uspokojit víc než její manžel. K tomu se však dodnes veřejně nepřiznala, a tak tím ,špatným‘ stále zůstává z větší části právě hokejista.

Ačkoli česká společnost začíná být čím dál rozpolcenější. Stačí vzpomenout na tajemné noční návštěvy Matěje Hádka (43) u Lucie doma.

Jako herečka se neuživí

Leč zpěvačka aktuálně neřeší jen soukromé problémy, ale i to, že se jí údajně přestává dařit pracovně.Nedávno měl premiéru další její zahraniční film. Ten se však setkal jen s dalším neúspěchem, možná ještě větším, než měl její dlouho očekávaný film The Perfect Kiss. Při lednové premiéře totiž zel sál prázdnotou.

Kromě rodičů Lucie Vondráčkové už tam prý bylo jen pár dalších jedinců. A ani následná návštěvnost nebyla přesně podle jejích představ. Letos má prý ještě jeden film nasmlouvaný, ale žádné další nabídky údajně nepřicházejí. Čekala, že po jejím prvním hollywoodském filmu se jí nabídky jenom pohrnou, ale opak se stal pravdou. Na sociálních sítích prý zpěvačku domácí publikum uráží a zesměšňuje.

Dokonce se prý objevily komentáře s tím, že by před kamerou už nikdy vystupovat neměla. A ani s jejím zpěvem to údajně není žádná velká sláva. V pěveckých kruzích se proslýchá, že o její koncert ani nahrávání nových písniček není téměř žádný zájem. Ne takový, aby ji to dokázalo uživit. Svůj nemalý podíl na tom má však i to, že jí ubývají její fanoušci, zato přibývají odpůrci.

Rodina ji nikdy nezajímala

Ti, co stojí na straně jejího manžela, tvrdí, že Lucie Vondráčková nikdy nebyla příliš rodinný typ. Říká se, že vždycky jí víc záleželo na kariéře než na čemkoli jiném. Navíc prý většinu útraty v domácnosti platil její manžel, jelikož vydělával mnohem víc než ona. A tak prý není divu, že si za ni Plekanec našel náhradu.

Zpěvačka ovšem zase tvrdí, že jí manžel v kariéře bránil, že chtěl, aby byla doma s dětmi a svůj život odložila na druhou kolej. To však on sám výslovně popírá. Nikdy jí prý v ničem nebránil. Ani když prý na několik týdnů odletěla domů do Česka a on se musel starat o celou domácnost i syny. Zkrátka nyní se neshodnou vůbec na ničem.

Zůstanou děti u matky?

Před pár dny vyšlo najevo, že by Plekanec rád vychovával děti sám tady v Česku. Dokonce už měl být viděn na pražské mezinárovní škole, kde školné přijde na statisíce. Plekanec si hodně věří. Nedávno totiž soud rozhodl, že Lucie děti zadržovala v kanadě proti jeho souhlasu, což je proti zákonu. Proto mu byli předány pasy dětí a měl by získat i jejich osobní věci a zdravotní dokumentaci.

Dá se to chápat tak, že je dostal do péče? S tím se Lucie jistě nesmíří. V zámoří se jí líbí a stále čeká na svých pět minut slávy. Ty sice nepřícházejí, ale ona však neztrácí naději. Navíc střídavá péče nepřichází v úvahu, když každý žije v jiné zemi.

Vondráčková si však stojí za svým. Nelíbí se jí totiž ani to, že by děti měly vyrůstat po boku cizí ženy, s níž nyní Plekanec žije. Šafářové totiž nemůže zpěvačka přijít na jméno. Myslí si, že ona za všechno může.

Prožívá nejhorší období

v životě Její přátelé však údajně mají za to, že Vondráčková nechce v Kanadě zůstat jen kvůli kariéře a svým synům, kteří tam mají kamarády a jsou zvyklí žít tam, ale i proto, že tam má milence. Ten ji prý utěšuje v těžkých chvílích a povzbuzuje ji, aby v Kanadě zůstala. Když se o něm prý dozvěděl Plekanec, byla to pro něj ta poslední kapka. Zatímco Plekanec je rodinný typ, Vondráčková má v životě jiné cíle než se starat o domácnost a o děti.

I proto si k nim nyní najala chůvu, která se o ně prý stará téměř dvacet čtyři hodin denně. Jenže Vondráčkové docházejí peníze a jediné, co ji může zachránit, je porozvodové vyrovnání. Leč i tady se jí zřejmě nezadaří.

Plekanec údajně odmítá zaplatit požadovanou částku, a tak není vůbec jisté, kolik nakonec Vondráčková dostane. Jedno je ovšem jasné. Zpěvačka prožívá jedno z nejhorších období v životě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden