Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Co bude s jejími dětmi?!

Tahle dramaticky znějící otázka dnem i nocí trápí Lucii Vondráčkovou (38), která nedávno zase zavítala z Kanady do Česka. Její fanoušky zajímalo, jaká je pravda ohledně manželského odloučení spočívajícího v tom, že se zpěvaččin manžel Tomáš Plekanec (35) odstěhoval za prací z Montrealu do pět set kilometrů vzdáleného Toronta.

A tak Lucie, i když nerada, musela s pravdou ven. "Jezdili jsme za ním a Tomáš jezdil za námi," prozradila maminka dvou dětí s úsměvem, ale trochu starostlivým. Dodala, že přece všechno se dá zvládnout, že když lidé chtějí, tak to jít prostě musí.

Ale za jejím pousmáním byl smutek. Křehká blondýnka nakonec připustila, že žije v neustálých obavách. Nemá totiž to nejmenší tušení, co budoucnost přinese, a to jí navozuje úzkostné stavy.Co bude dál? Bude se přece jen muset stěhovat? A v rámci státu, nebo někam úplně jinam? A jak to zvládne Matyáš (6), který v místě bydliště, kde mají manželé krásný dům se zahradou, už chodí do školy? Ne, Lucie opravdu není jako jiné maminky, které mají jistotu, že potomci budou chodit stále do téže školy, bez rizik pro děti tak nepříjemných změn.

Nebýt pánem svého osudu je stresující dokonce i pro Lucii, která je životní optimistka. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden