Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Co tátovi neodpustí

Málokdo tuší, jakou křivdu si v sobě nese křehká zpěvačka Lucie Vondráčková (36). Týká se jejích nejbližších. Nezasvěcenec by řekl, že není nad vzornější rodinu, než je ta Lucčina, čímž myslíme její rodiče, Hanu Sorrosovou (57) a Jiřího Vondráčka (65).

Vždyť Lucka má s mámou a tátou přímo ukázkový vztah: celá léta spolu úzce spolupracují. Jenomže není všechno zlato, co se třpytí. Ve skutečnosti se mladá zpěvačka cítí ukřivděná a vzpomínky na dospívání ji bolí.

Tehdy se totiž něco stalo. Lucii trápí pocit, že jí tatínek ublížil. A ještě stále mu to nedokázala odpustit. Podle jejích vlastních slov ji otec v podstatě vyhnal z domova, a to velmi záhy: Lucii bylo pouhých osmnáct.

Šlo o to, že tátovi tak lezla na nervy, až raději rodný dům opustila. Vyčítal jí pozdní příchody z večírků a klubů, neuklizený pokoj, zkrátka běžné malé hříšky -náctiletých, které se většina rodičů snaží tolerovat.

Ale Lucka musela zmizet, byla "odsunuta" do otcova ateliéru. Jenomže Jiří Vondráček to pro jistotu vytěsnil a dnes to líčí tak, že dcera toužila po samostatnosti a on byl tak laskav, že jí vyhověl.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden