Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková: Má strach z návratu

Před pár dny se zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (39) vrátila z Kanady zpátky do Česka. Nicméně nedávno přiznala, že ji návrat trochu děsí, a to především kvůli jejím synům. Ona sama se totiž víc považuje za kanadskou maminku než za tu českou a s českým školstvím nemá téměř žádné zkušenosti.

Jak to má s prací?

Navíc se bojí, jak zvládne naskočit do pracovního procesu. Z českého showbyznysu sice nikdy nadobro nezmizela, ale práce jí ubývá. Koncert neuspořádala už řadu let, přestože příznivců má podle všeho dost. Filmoví tvůrci s ní také nepočítají, protože se zdálo, že hraní v českých filmech pověsila na hřebík. Zkoušela všechno možné, aby mohla v cizině zůstat a najít si práci tam, ale marně.

Návrat kvůli tatínkovi

I když už se svým exmanželem Tomášem Plekancem (36) není, chtěla by, aby s ním děti měly dobrý vztah.Klidně by za nimi do Kanady mohl létat, kdykoli by se mu zachtělo, ona by s tím prý neměla žádný problém. Jenomže Plekanec byl v tomto neoblomný a děti si do Česka přivezl s předstihem sám. Lucie prozatím zůstávala v Kanadě a balila dům.Bylo to pro ni ale velmi těžké. Na sociální síti se vyjádřila, že zabalit život do dvou kufrů je dřina. Po návratu teď bude bydlet v bytě v Dejvicích.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden