Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Manželství v troskách?

To bychom si nepřáli! Je snad manžel zpěvačky, hokejista Tomáš Plekanec (34), na dně kvůli rozvodu?

Je zpěvačka Lucie Vondráčková (37) v zámoří, kde bydlí s hokejistou Tomášem Plekancem opravdu šťastná? Právě nad tím se vznášejí velké pochybnosti... Alespoň podle posledních indícií. Vondráčková sice na svůj život v Kanadě niky neřekla křivého slova.

Jak by také ano, vždyť si tenhle život po boku bohatého sportovce sama vybrala. Bylo by zřejmě těžké přiznávat, že svého rozhodnutí lituje. Faktem ale je, že takový krok byl u zpěvačky poněkud nečekaný. Na prvních místech žebříčku jejích hodnot byla vždy kariéra.

Její milované zpívání, kterému se v cizině jen těžko může věnovat. Navíc je nyní svázaná rodinnými povinnostmi. Musí se starat o jejich dva syny Matyáše (4) a Adama (1). Z populární hvězdy překolejit na pozici hospodyňky, manželky slavného hokejisty, musí být pořádný šok.

A dopad na tvrdou zem může přijít až časem. Ačkoli se dvojice snaží nedávat jakékoli problémy najevo, je dost možné, že právě nyní vztah Vondráčkové a Plekance prochází těžkou krizí.

Ač se to může zdát bezvýznamné, mnohé prozrazují pokulhávající sportovní výkony hokejisty. Zatímco dřív vždy Plekanec platil za rázného obávaného útočníka, který nejde pro ránu daleko, najednou jakoby ztrácel energii a chuť do života.

Toho si mohl všimnout každý, kdo sledoval nedávné Mistrovství světa v hokeji. Plekanec byl na ledě jako tělo bez duše. Puk přenechával raději spoluhráčům nebo dokonce soupeři a jakoby byl zamyšlený nad úplně něčím jiným, než je hokej.

Asi nikdo se nemohl ubránit myšlenkám, co se s hokejistou děje. Má snad nějaké starosti? Rodinné problémy?

Není ničím neobvyklým, že právě neklid v soukromém životě může sportovce pořádně rozhodit. Vždyť výkon se odvíjí nejen od fyzických sil, ale především i od psychiky. A právě v případě Plekance je jediným možným vysvětlením, že ve svém nitru řeší vážné problémy.

Třeba se s Lucií pohádal, třeba ho zpěvačka zahrnuje výčitkami, že nemá dostatek času na rodinu a veškerý čas tráví s dětmi sama. Co když Tomáš cítí, že s ním není šťastná? To vše hokejistu může drtit. Podezřelé je i to, že Vondráčková svého muže ani nepřišla na zápasy podpořit.

Fandit mu, jako tomu bývalo dřív. Může i tohle něco znamenat?

Do rodiny v daleké Kanadě nikdo nevidí, takže si to vše lze jen domýšlet. I kdyby měli doma rozvodové papíry na stole, když nebudou chtít, nikdo se to nedozví. To, že Plekanec nemá elán do života a prochází těžkým obdobím, ale nelze přehlédnout.

Budeme jen doufat, že pokud si dvojice skutečně prochází krizí, zase se vše uklidní. Bylo by velmi smutné, kdyby přišla zpráva o rozvodu tak pěkného hvězdného páru! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden