Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková - Nedělej ze sebe jeptišku...

Že by zapomněla, jaké máme století? Není přece důvod vystupovat před národem jako abatyše z kláštera. Lucie Vondráčková si stěžuje, že jí novináři a fanoušci mylně přisuzují nejrůznější milence.

„Říkala jsem si, že to nechám plavat... ale nenechám. Zas mi přisuzují dalšího kolegu. Po Sámerovi je to můj herecký spoluhráč Enčev. Už tři roky jsem single. Mám doma své dva kluky a je nám fajn,“ ohradila se půvabná plavovláska.

Je téměř úsměvné, že se talentovaná zpěvačka tak dojemně stará o dobrou pověst. To přece nemusí, středověká morálka není ve dvacátých letech jedenadvacátého století zapotřebí.

Každý si přece pamatuje, že po odchodu exmanžela Tomáše Plekance (38) se po jejím boku nápadně často objevovali parkourista Tomáš Zonyga (28) či hokejista Marek Peksa (31).

Nemluvě o tom, že herec Matěj Hádek (45) skákal z jejího okna, a když se ho na to později zeptali novináři, utekl, což skoro vypadá, jako by měl co tajit.

Protože kdyby si s Lucií jen předčítali Palackého Dějiny národu českého, mohl by to směle prozradit a odejít středem. Proč chce Lucie vypadat před fanoušky jako jeptiška, ví jen ona.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden