Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková: Nedokáže žít ve stínu úspěšnější manželky

Ačkoli v zámoří platí manžel LUCIE VONDRÁČKOVÉ (38) za velkou hokejovou hvězdu, podle všeho tomu tak úplně není. A právě to se má nemile odrážet na jejich domácí pohodě

Když si zpěvačka brala hokejového útočníka TOMÁŠE PLEKANCE (35) za muže, musela se zároveň smířit s tím, že bude její slušně našlápnutá pěvecká kariéra muset jít stranou na úkor té manželovy. Sbalila kufry, syny a nadobro zakotvila v Kanadě, kde Plekanec už dlouhé roky působí. A ačkoli to pro Vondráčkovou, která na své práci a fanoušcích velmi lpí, nebylo vůbec jednoduché, s novým životem za velkou louží se popasovala celkem statečně.

Lucie Vondráčková, Tomáš Plekanec: Hokejista sice slaví úspěchy, zdá se ale, že ne tak velké, jak by si sám přál.

Veškerá její snaha je prý marná

Při občasných návratech domů si Lucie sem tam posteskla, že Čechy jí neskutečně chybějí a že se v Kanadě cítí sama a opuštěná, ani na chvíli ji však nenapadlo, že by v tom měla manžela nechat a vrátit se zpět do vlasti. Je mu stále velkou oporou, milující manželkou, která o něj starostlivě pečuje a podporuje ho v každém jeho kroku. Jenže ať se zpěvačka sebevíc snaží, neustále k nám prosakují zprávy, že jejich manželství už delší dobu prochází krizí. Vondráčková se sice těmto tvrzením zuby nehty brání, zaručené zdroje ale mají jasno. Ti dva jsou jen krůček od rozvodu!

Její hvězda stoupá vzhůru i v zámoří

Co je ale důvodem, aby o nich kolovaly takové zprávy? Podle všeho Plekanec na svou manželku neskutečně žárlí. Ne však ve smyslu, že by si myslel, že se poohlíží jinde nebo že by mu měla být nevěrná, ale Tomáš má prý žárlit na její úspěchy, o kterých se jemu může jenom zdát. Lucie totiž už v zemi javorových listů stačila natočit film, ve kterém si rovnou střihla hlavní roli. Zatímco Plekanec i přes své letité působení v NHL, se podle tamních zdrojů řadí mezi ty hodně marné hráče. „Plekanec je špatný hráč. Vždyť ho také kvůli tomu pomalu nepustí na led a téměř celý zápas prosedí na lavici,“ prozradil nám zdroj přímo z Kanady. Jest- li je to doopravdy tak, si nedovolujeme soudit, možné to však určitě je. A tak mezitímco Lucie začíná bodovat i v Kanadě, kde měla zářit jenom Plekancova hvězda, Tomášovi na kontě nepřibývají kladné body. Je tedy opravdu možné, že dusno v jejich domácnosti způsobuje jeho dotčená mužská ješitnost.

Lucie Vondráčková: Lucie už v Kanadě stačila natočit i film.

Poslední šance?

Pokud jsou tohle důvody k jejich rozporům, možná se nyní mohou radovat. Plekanec byl po 15 letech působení v Montrealu přesunut do Toronta. A zřejmě se do nového prostředí, kde by mohl konečně pořádně zazářit, tak těšil, že se tam odstěhoval bez své rodiny. „Jdu do mužstva, které může vyhrát Stanley Cup, což je úchvatné,“ vysvětluje Plekanec s tím, že Lucie i se syny za ním budou dojíždět. Je tedy otázka, zda tento krok jejich manželství pomůže, nebo ho definitivně pohřbí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden