Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Nezničí ji návrat?

Podle všeho je to v řádu hdin, co se zpěvačka Lucie Vondráčková (39) vrátila do Čech na přání jejího manžela Tomáše Plekance (36), který utekl do Čech za svou milenkou, tenistkou Lucií Šafářovou (32). Spadla tak do jámy lvové! Snažila se navodit dojem, že je šťastná, že se vrací do své země, teď je ale zřejmé, že jen zastírala svůj smutek.


Nyní je vidět, že lítost nedokáže dál skrývat. S nostalgií ukazuje na internetu dům, ve kterém dosud bydlela a k němuž má už citový vztah. Následující týdny a měsíce pro ni budou těžkou zkouškou. Může to ale vůbec křehká a citlivá žena, jako je ona, ustát? „Tohle byl náš domeček, který jsme měli moc rádi.

A tady je nádherný šeřík, který zbožňuji, ale není jich tady tolik jako v Čechách,“ komentovala své milované místo. Krutá realita je, že kromě stesku po Kanadě, ji nejspíš v Čechách čeká peklo. Svou sokyni Šafářovou, které její synové mají říkat "Šafi", bude mít nohem častěji na očích, dost možná si Plekanec bude jezdit pro děti s ní.

Silněji bude vnímat všechnu tu bolest ze zrady manžela. A bude muset čelit i velkému mediálnímu tlaku. Paparazzi jí jsou už teď v patách. Nabízí se tedy otázka, zda to už tak raněnou a podlomenou Lucii, která se zřejmě jen marně snaží být silná, úplně nesrazí na kolena.

Bude pro ni bolestné, jestli si dvojice pořídí miminko, jak podle jejich slov plánují. Nezničí její psychyku, až se bude muset dívat na šťastnou rodinku svého manžela? Jak je známo, už mnohé celebrity svůj těžký životní osud nezvládly.

Například zpěvačku Ivetu Bartošovou (+48) její zoufalství z pronásledování novinářů a ztráty soukromí svedlo k alkoholu a uklidňujícím lékům, až ji to dohnalo k sebevraždě. Ale tím nechceme malovat čerta na zeď.

Věříme, že Vondráčková stojí nohama pevně na zemi a s nelehkou situací se popere, jako to muselo udělat už mnoho žen i z řad obyčejných smrtelnic. Držíme palce. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden