Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková: Připravila se úplně o své soukromí

Není pochyb o tom, že zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (38) je poslední dobou jednou z nejdiskutovanějších českých celebrit. Dřív na své soukromí nedala dopustit, ale od doby, kdy s hokejistou Tomášem Plekancem (36) oznámili rozvod, vypouští do světa zřejmě všechny své emoce a myšlenky.Tím pádem všichni vědí, že se jí nedaří jak v osobním, tak v pracovním životě. Lidé se také nebojí její život veřejně komentovat, a ne vždycky jde o úplně pozitivní názory.

Nevyhnula se kritice

Vondráčková se s nepěknými komentáři na svoji adresu vyrovnává celkem špatně.Nikdy totiž své soukromí neventilovala, tím pádem ji nemohl nikdo veřejně kritizovat nebo ponižovat. Jeden z diváků se dokonce nebál natvrdo napsat, že národ se za Lucii Vondráčkovou stydí, co se týče její filmové tvorby, která poslední dobou sklízí jen samou kritiku.

Lucie neví, jak se s kritikou vypořádat, a tak všechny své emoce veřejně sdílí, což ale není nejlepší řešení. Veřejným scénám je lepší se vyhýbat, obzvlášť ve světě showbyznysu. Netají se tím, že ji pracovní neúspěchy trápí a že je celkově unavená.

Slova se dokonce ujal i její otec Jiří Vondráček (68), který se své dcery snažil veřejně zastat, protože ho celá situace štve. „Vždyť je to poctivá holka, která neskutečně dře, snaží se být skvělou mámou, maká jako nikdo,“ řekl Vondráček.

Snaží se být podle něj ve své práci dobrá, a to, že o ní někdo řekne křivého slova, ho štve. Potřebu vyjádřit svůj názor nemá jen sama Vondráčková, ale dokonce i její rodina, která má k situaci očividně taky co říct.

Právnička i herečka

Její osobní život je další kapitola. Prochází si rozvodovým řízením a nedávno se díky němu postarala o další pořádný poprask. Provalilo se totiž, že její rozvodová právnička Maria Battaglia (48) je zároveň její hereckou kolegyní v nově natáčeném filmu Hotel Limbo.

Jak se právnička do filmu dostala? Film režíruje Lucčina kamarádka Martina Adamcová (52), takže pro Lucii nebylo obtížné ji do filmu dostat. Zřejmě tím chce ostřílenou právničku popostrčit k lepšímu pracovnímu nasazení při rozvodu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden