Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Randili v lese. V zimě to nejde

Konečně se ukázalo, kde je Achillova pata vztahu Lucie Vondráčkové (41) a Petra Vojnara (45). Šeptá se, že vychládá, že oba nešílí láskou a že to mezi nimi nejiskří zdaleka tak jako na začátku. Víme proč! Zpěvačka se rozhovořila na téma, jak moc miluje les a jak ráda tam chodí na procházky – a ukázalo se, že ne sama.

„Když si mě namlouval, tak jsme v lese byli, ale pak to přestalo,“ prohlásila se smíchem o nynějším partnerovi. Blondýnka k lásce podle všeho nutně potřebuje les, který bývá nehostinný, či dokonce zasněžený, a tak je skoro nemožné provozovat v něm milostné hrátky – leda byste byli Eskymáci.

Rozdílné povahy

Romantické chvíle v hlubokých lesích tudíž vystřídala nemilosrdná realita. Oba pracují jako o život, a když se jim podaří vyšetřit chvilku a být spolu, vyrážejí do společnosti, kam jsou hojně zváni.

To je ovšem blondýnce proti srsti, neboť, jak už víme, dává přednost lesům. Nedávno byli pozváni do pořadu Máme rádi Česko, a zatímco on se nemohl dočkat, ona to přestála se zaťatými zuby a jen aby mu udělala radost. „Nechodí ráda do televize,“ vysvětlil tmavovlasý fešák.

Každý sám

Rovněž vánoční svátky se ukázaly jako slabý vztahový bod. Lucie strávila Štědrý den se syny Matyášem (10) a Adamem (6), jejichž tatínkem je exmanžel Tomáš Plekanec (39). Petr Vojnar je rovněž otcem, vychovává Sebastiana (4) z předchozího vztahu, a tak sváteční dny podřizuje především chlapci.

„Máme toho opravdu daleko víc než v létě, kdy jsme spolu byli častěji, a já se chci také co nejvíc starat o svého syna. Ten je na prvním místě,“ konstatuje pohledný moderátor.

Zase do lesa

Ke všemu se zrovna ve vánočním čase rozšířila zpráva, že Lucie Šafářová (34) čeká s Tomášem Plekancem další miminko. Lucie Vondráčková sokyni kupodivu zalichotila: „Teď, jak to sleduju, tak si k sobě Tomáš vybral správně, funguje to hezky a držím jim palce.“

Dodala, že ničeho nelituje a že po hokejistově boku nakonec strávila pěkné roky. A zdá se, že věří také ve šťastnou budoucnost svého vztahu s Petrem Vojnarem. „My jsme držáci,“ prohlásila spokojeně. Až se přežene leden s únorem, přijde jaro, sleze sníh, lesy vyschnou – a její láska s Vojnarem pravděpodobně opět naplno rozkvete.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden