Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková už se nechce podřizovat manželovi

Došla jí s mužem trpělivost!

Už poměrně dlouhou dobu se spekuluje o tom, že energická LUCIE VONDRÁČKOVÁ (36) si svůj život představovala trochu jinak a je jen otázkou času, kdy řekne dost. Jak se zdá, ten čas právě přichází.

S TOMÁŠEM PLEKANCEM (34) začala zpěvačka chodit v roce 2010 a o rok později už stáli před oltářem. Jen málokdo tehdy tušil, že Vondráčková byla v den své svatby těhotná, čekala syna MATYÁŠE (5). Později k němu ještě přibyl bratříček ADÁMEK (1). Zpěvačka žije s manželem i oběma syny v Kanadském Montrealu, kde Plekanec hraje za Montreal Canadiens. Není to však zřejmě život, který si dlouhé roky plánovala a o kterém tolik snila. Její blízcí se shodují v jednom – Vondráčková je živel, který je živ ze své práce a úspěchu. Rodina je samozřejmě na prvním místě, ale aby se cítila zcela naplněná, potřebuje k tomu své fanoušky. A o ty se jí snažil podle některých informací manžel stůj co stůj připravit. Toužil mít svou ženu doma. Dokonce se nechal slyšet, že Lucie zpěv pomalu odsouvá na druhou kolej. Jak se ale zdá, zpěvačka se rozhodla začít bojovat!

Postavila si hlavu

Donedávna ještě ani sousedé Vondráčkové a Plekance netušili, čím se drobná blondýnka ve skutečnosti živí, ani to, že je slavnou a úspěšnou zpěvačkou. To se ale nyní změnilo. Že by tomu Lucie nějak pomohla? Navíc díky MARTINĚ ADAMCOVÉ (50), producentce českého původu, získala hlavní roli ve filmu Perfektní polibek. Vypadá to tak, že když se jejímu muži nelíbí její kariéra v Čechách, rozhodla se začít ji budovat v Kanadě. Je otevřená novým výzvám a nebojí si doma dupnout. Doufejme, že pokud bude Lucie za oceánem slavit úspěch, nezapomene na své fanoušky tady.

Lucie zazáří v tamním televizním filmu v hlavní roli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden