Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková: Velké životní zklamání

Do Česka se jí vracet za žádnou cenu nechce. Lucie Vondráčková (39) přiznala, že stěhování z Kanady zpátky do své rodné země nepovažuje za dobrý nápad. Problém je v tom, že její exmanžel, slavný hokejista Tomáš Plekanec (36), si přál, aby jeho děti vyrůstaly tam, kde bydlí i on.

A tak zpěvačce nezbylo nic jiného než naplánovat velké stěhování. Do Česka už se vrací každým dnem a moc dobře si prý uvědomuje, že to nebude šťastný návrat. Navíc když se teď proslýchá, že Plekanec čeká s milenkou Lucií Šafářovou (32) dítě! Její přátelé tvrdí, že se sem vůbec netěší, a to i když tu má celou rodinu.

Domov už má jinde

Na manželovo štěstí se prý koukat nehodlá. Raději by zůstala v cizině. A to nejen proto, že se v Kanadě cítí být doma mnohem více než tady, ale i kvůli svým dvěma malým synům. Ti prý v zámoří mají kamarády, školy a školky, které dobře znají, a navíc v Kanadě vyrostli, tudíž k Česku téměř žádný vztah nemají.

Odmítla práci snů?

Podle toho, co tvrdí její přátelé, musela dokonce minulý měsíc odmítnout v Kanadě pracovní nabídku, na kterou čekala celý rok. To ji štve asi ze všeho nejvíc. Ačkoli jí prý rodiče nabídli, že se o její syny postarají, aby mohla aspoň do Kanady létat častěji, nebo aby tam mohla ještě zůstat, o ničem takovém nechtěla ani slyšet.Syny tu s Plekancem samotné nenechat nechce, takže práci bude muset hledat v Česku..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden