Moje šťastná hvězda

Lucie Vondráčková: Všechny muže poslala k vodě

Poslední dobou je herečka Lucie Vondráčková (38) diskutovaná především ohledně rozvodu s hokejistou Tomášem Plekancem (36), se kterým žila 7 let a má s ním dva syny Adama (2) a Matyáše (6). Stále se spekuluje, co za jejich rozvodem skutečně stálo, existuje totiž spousta verzí.

Údajně prý Vondráčková vztah s Plekancem ukončila už před rokem, nicméně oficiální rozchod oznámit prozatím nechtěla. „S Luckou jsme nefungovali jako manželé,“ potvrdil Plekanec. Tahle verze k Vondráčkové dokonale sedí, protože to byla téměř vždy ona, co chlapy posílala k vodě. Plekanec rozhodně nebyl první a nejspíš ani ne poslední.

Kariéra na prvním místě

Její první velkou láskou byl o dvanáct let starší herec Michal Dlouhý (49), se kterým Lucie strávila 3 roky svého života.Na začátku vztahu tvrdili, že jim věkový rozdíl nepřekáží, ale nakonec se jim stal osudným. Michal už se totiž toužil usadit a mít rodinu, zatímco Lucie si naplno užívala svou rostoucí kariéru. Usazovat se rozhodně nechtěla a po dětech také netoužila, tak se s Michalem rozešla.

„Stejně bych ji jen brzdil a já sám bych se trápil, že i se mnou nechce vybudovat hnízdečko,“ vyjádřil se krátce po rozchodu Dlouhý. Od té doby se Lucie věnovala jen a jen kariéře a na žádného muže neměla čas.

Po delší době však do jejího života vstoupil krasobruslař Tomáš Verner (32), ale tento vztah vydržel jen pár měsíců. Vondráčková ho ale popisovala jako nejkrásnější období jejího života a Vernera si vychvalovala až do nebes.

„Moc si rozumíme a je to jeden z nejlepších lidí, co znám,“ tvrdila Lucie. Proč se k rozchodu uchýlila tentokrát? Samozřejmě dala přednost kariéře. Stýkání s mladým zajíčkem jí ubíralo o čas, který mohla trávit například ve studiu.

Chce být sama?

Zdá se, že předchozí vztahy Lucie Vondráčkové o ní celkem dost vypovídají. Ve vztazích se cítila svázaná a nemohla se naplno věnovat tomu, co jí baví nejvíc a to své kariéře. Důkazem je také to, že své syny dávala často hlídat příbuzným či chůvám, jen aby měla čas na sebe.

To se Plekancovi vůbec nelíbilo a vznikaly kvůli tomu další drsné hádky. Možná přeci jen Lucii bude líp bez chlapa, bude se totiž moct věnovat naplno sobě a svým snům a nikdo ji nebude omezovat. Její děti ale nejspíš nebudou moc dobře snášet to, že tatínka nebudou tolik vídat. Lucie totiž návrat z Kanady neplánuje. Zdá se, že chce tomáše definitivně odříznout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden