Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Vychloubá se jako malá holka

Je na sebe pyšná. „Klip Milování už má tolik nominací a cen, že je s režisérkou nestačíme dávat na Instagram,“ jásá. „Moc díky festivalům, divákům, porotcům, ale i autorům a všem, kdo se mnou na písni a natáčení spolupracovali.“


V pikantním, barevně velice podivně řešeném Milování Lucie nepředstavuje princezničku, tak jako ve videoklipu Růže. Spíš šokuje. Nechybí choulostivé scény jak s mužem, tak se ženou. Mnozí fanoušci Milování označili za oplzlé a došli k názoru, že se k Lucii nehodí.


Bylo jejím úmyslem zaujmout za každou cenu? Aby toho nebylo málo, ve hře je i film. Po kanadském Dokonalém polibku, který kritiku i diváky úplně zdrtil, přichází Hotel Limbo. I ten pro Lucii napsala, režírovala a produkovala kamarádka Martina Adamcová (54).


Snímek asi nebude taková pecka, jak Lucie líčí. Možná se stane po Dokonalém polibku noční můrou číslo dvě. Děj má prý mnoho společného se slavným  Hotelem Modrá hvězda (1941).


Podle Lucie sbírá Hotel Limbo ceny na kanadském festivalu. Tak hlavně aby se Nataša Gollová (†76) nemusela obracet v hrobě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden