Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Zase další ostuda! Vojnar řekl oplzlý vtip

Už je to únavné, zejména pro naše dva zamilované. V poslední době se nemluví o ničem jiném než o lásce Lucie Vondráčkové (41) k  Petru Vojnarovi (45). Oba jsou pod děsivým tlakem, připadají si jako rybičky v akváriu a také se podle toho i chovají.

Jsou v neustálém stresu, občas plácnou něco nemístného, jindy se zase předvedou v oblečení, které by si vzal leda tak zemědělec na pole. „My jsme takoví trhani,“ směje se zpěvačka. „A nakupovat půjdu jen pod pohrůžkou násilím.“ Dvojice vytváří trapasy nejen oděvní, ale dokonce i sexuální!

Na společenské akci, které se ona účastnila a on ji moderoval, se Petr Vojnar pokusil o vtip, bohužel se mu to příliš nepovedlo. „Nemám rád dlouhé předehry, což ví hlavně jedna osoba v sále,“ zahlaholil do mikrofonu.

Sál strnul, Lucie zrudla jako vlčí mák. Přitom si partnerův humor chválí, prohlásila, že právě ten byl příčinou, proč se sblížili. Nazývá ho brutálním, a to má tedy pravdu. A jako by to nestačilo, zpěvačku pronásleduje šílený fanoušek.

Objíždí její dům na motocyklu, postává v noci před okny, dokonce se pokusil proniknout na pozemek – ale to už řešila policie. Lucie aby byla ze železa. Snaží se o nový život, ale je podrobována neustálým zkouškám. Je to k nevydržení!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden