Můj kousek štěstí

Lucie Vondráčková: Zase duet s Issou. To už je fakticky podezřelé!

Líbí se jí mladší, sportovně založení muži. Ostatně exmanžel Tomáš Plekanec (38) byl též mladší. Vztah skončil obrovským krachem, ale zas na druhou stranu udělal z křehké blondýnky milionářku – a to se vyplatí.


Nyní je Lucie ve fázi hledání dalšího zajíce, a fakt, že je v obrovském balíku, jí to usnadňuje. Jak známo, vymýšlí nové a nové videoklipy, v nichž účinkuje po boku interesantních mladíků. S finalistou SuperStar Sámerem Issou (35) připravuje duet, už druhý. První, romantický až sladkobolný, se jmenoval Vrať se.


Lucie a Sámer natáčeli klip a oba se při tom velmi bavili.

Tím to ovšem neskončilo, Lucie a Sámer jsou jeden druhým tak okouzleni, že se k sobě znovu vrací, přinejmenším další písní. „Již brzy nový taneční duet Oči s Lucií Vondráčkovou,“ oznamuje fešák Issa fanouškům. Sámer Issa se ženám převelice líbí, specializuje se i na celebrity, chodil třeba s houslistkou Pavlou Dubnou (36) anebo, jak jinak, s Agátou Hanychovou (35).

Teď pěje ódy na Lucii. Díky ní se o něm zase mluví, jeho akcie závratně stoupají. Nechá se lapit i do mimopracovních sítí hezké blondýnky? „O takové ženě musí snít každý muž,“ řekl. Působí daleko jemněji než Plekanec a je upovídaný, zatímco hokejista skoro nemluví. Pro Lucii by bylo jistě přínosné moci si s mužem povídat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden