Můj čas na kafíčko

Luděk Munzar a Jana Hlaváčová našli jeden druhého poté, co si prošli bolestnými zkušenostmi!

Můj čas na kafíčko

Dokázali se vzájemně respektovat, což jen upevňovalo jejich lásku.

Pro oba se jednalo o druhé manželství. Ta první skončila smutně. Jana Hlaváčová (83) a Luděk Munzar (†85) si ale všechny předchozí rány osudu bok po boku bohatě vynahradili.

Velkým snem Luďka Munzara (†85) bylo dostat se po maturitě na leteckou vojenskou akademii. Na začátku padesátých let ale školu zrušili. Luděk se proto rozhodl věnovat se herectví. Dnes už se moc neví, že byl nějaký čas i televizním hlasatelem. Jednalo se o začátky vysílání, kdy se všechno dělalo živě a ve studiu bylo horko přes padesát stupňů.

Rozvod s ním pořádně zamával!

Talentovaný Luděk byl současně trpělivým a čestným mužem. S pokorou se v Národním divadle učil herectví od starších kolegů. „Minimálně pět šest let jsem tam stával a díval se. Když jsem pak hrál velké role, zjistil jsem, že nechodím do

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden