Moje šťastná hvězda

Luděk Sobota: Manželka ho kdysi sprostě podvedla!

Pravdu svěřil synovi, až když dospěl

Oblíbený herec LUDĚK SOBOTA (78) si v sobě dlouhé roky nosí obrovské tajemství. Nyní exkluzivně odhalil, jak to bylo s jeho prvním synem. Až po letech zjistil, že černovlasý kluk není vlastně jeho!

Když se hvězda mnoha českých komediích v 18 letech ženila, nebylo to ani tak z lásky jako spíš z nutnosti. Sobotova tehdejší partnerka JANA byla o tři a půl roku starší a po krátké známosti za ním přišla a oznámila mu, že čeká dítě. Herec se tehdy zachoval tak, jak mu slušné vychování nařizovalo. „Byla moje první. Vzali jsme se, když mi řekla, že je těhotná. Kdyby k tomu nedošlo, určitě bych si ji nevzal,“ svěřil se Luděk nedávno. Své partnerce a pozdější manželce naprosto věřil a neměl prý důvod pochybovat o tom, že by snad čekala dítě s někým jiným. Že se v ní krutě zmýlil a ona jen využila jeho dobrácké povahy, poznal až o mnoho let později. Letos je to přesně 50 let, co se dozvěděl, že nejstarší syn PAVEL (56) není jeho!.

Až u druhé ženy našel prý skutečnou oporu.

Nebyl mu podobný

Malý Pavlík tehdy trávil spoustu času u prarodičů. Dnes si to Sobota vysvětluje tak, že ho tam manželka nejspíš úmyslně schovávala. „Asi to bylo proto, že se mi vůbec nepodobal,“ uvedl s tím, že chlapec měl černé vlasy a hnědé oči. „Zřejmě nechtěla, aby mi byl často na očích,“ vysvětluje si chování své tehdější ženy herec. Zlom prozření přišel ve chvíli, kdy se narodil Sobotovým druhý syn ROBERT (52). Herec byl zaskočený tím, že je mu mladší z chlapců tolik podobný, zatímco ten první ani trochu. A tak doma prý jen tak plácl, že manželka před ním Pavla schovává, protože jsou tak rozdílní, že to vypadá že není jeho. Jana tehdy prý viditelně ztuhla, nervózně ze sebe vysoukala několik slov a následně se ke všemu přiznala. Sobota byl prý pochopitelně velmi zklamaný a lží své ženy zničený. Dobře ale věděl, že syn za nic nemůže, a dál se choval jako by byl jeho vlastní. Po rozvodu na něj dokonce platil alimenty, dokud nedospěl.

První biologický syn herce mu je neuvěřitelně podobný.

Přestali se vídat

Cesty obou mužů se po rozvodu s první Sobotovou ženou rozešly. Nevlastního syna pak viděl herec prý až na pohřbu svého otce. „Jsme dva lidé, co spolu mají společné jen to, že si s nimi osud takhle zahrál,“ míní Sobota, který se později oženil podruhé s ADRIENOU (55), s níž má syna LÁĎU (29).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden