Moje šťastná hvězda

Ludmila Molínová po slávě nikdy netoužila

Moje šťastná hvězda

Na role upovídaných sousedek a rázných hospodyň si Ludmila Molínová (74) už dávno zvykla, ale pořád věří, že ji i v televizi potká také nějaká „serióznější“ postava.

Patří mezi ty úžasné dámy, pro něž je datum narození opravdu jenom číslem. Ludmila Molínová (74) je totiž pořád nabitá pozitivní energií, kterou by mohla rozdávat, stejně jako herecké zkušenosti, pro něž si jí váží i mnohem mladší kolegové – třeba ti, s nimiž se sešla jako hospodyně Vopršálková v seriálu Ohnivý kuře nebo jako hospodyně Lišková v dalším úspěšném televizním seriálu ZOO.

Na jeviště se prý nehodila

Dětství prožila ve Vídni s rodiči, kteří tam pracovali. Herečkou se chtěla stát od mládí, ale když dorazila ke zkouškám na pražskou DAMU, dozvěděla se od komise, že není „jevištní typ“. Ale jestli

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden