Moje šťastná hvězda

Lukáš Rosol a Michaela Ochotská: Válka o syna

Tenista Lukáš Rosol (33) svým chováním svou exmanželku Michaelu Ochotskou (33) dost vytáčí. Na sociální síť totiž přidal fotku se synem, ke které napsal: „Konečně spolu Andreasku. Sice po dlouhé době, ale snad se to zlepší.“ Na tento vzkaz Ochotská veřejně nijak nereagovala, ale svěřila se své kamarádce, která mlčet nevydržela a Michaely se zastala.

Nechce dojíždět

„Míša mu kolikrát říkala, ať za synem přijede,“ vypráví přítelkyně Ochotské, která nechce být jmenovaná. Ochotská se totiž odstěhovala na Moravu. Jenže takovou dálku se prý Rosol za synem táhnout nebude a chtěl, aby mu Míša syna přivezla do Prahy. Proč si tedy Rosol stěžuje, když sám nedokáže projevit trochu snahy? Asi čeká, že mu ho bude Ochotská každý druhý den vozit. To se ale přepočítal.

Chce snížit alimenty

Ochotská si prý myslí, že divadlu hraje jen kvůli blížícímu se soudu. „Plánuje snížit alimenty, který jsou už teď totálně ubohý,“ potvrdila kamarádka Ochotské. Tenista má teď asi o dost nižší příjmy, když chce šetřit i na výživném pro syna.

V tenise se mu totiž přestává dařit. Není divu, že je mu zatěžko za synem cestovat přes půl republiky. Benzin holt něco stojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden