Můj kousek štěstí

Lukáš Vaculík - Temný kraj kamaráda do deště

Můj kousek štěstí

Přes to, že má Lukáš Vaculík za sebou řadu úspěšných rolí, pro většinu diváků zůstane navždy především půlkou dvojice „kamarádů do deště“.

Hodný chlapec

Narodil se 8. června 1962. Po studiích na pražské konzervatoři nastoupil do Městských divadel pražských, hrál Rokoku a v Činoherním klubu. Diváci ho znají ale především jako úspěšného filmového a televizního herce.

Nevinně vyhlížející tvář, modré oči a milý úsměv ho rychle zařadily do škatulky „hodného chlapce, slušňáka a intelektuála“. Proslavil se velmi záhy a přes to, že největší popularitu získal díky na české poměry veleúspěšné sérii filmů Kamarád do deště, Vítr v kapse, nebo Láska z pasáže, kde tvořil polovinu z úspěšné filmové dvojice Vaculík - Tofi,  má za sebou také velmi pozoruhodné filmové role v psychologických snímcích Karla Kachyni, Lásky mezi kapkami deště či Oznamuje se láskám vašim a nebo

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden