Můj kousek štěstí

Lukáš Vaculík: Z idolu československých žen je vyzrálý herec a vzorný táta

Můj kousek štěstí

Už ne Kamarád do deště, ale Ochránce – tak se nazývá nový seriál, v němž Lukáš Vaculík (59) řeší smutné případy ze školních tříd.

Krasavec, idol žen, okouzlující mladík. V osmdesátých letech minulého století očaroval Lukáš Vaculík (59) televizní i filmové divačky bez rozdílu věku. S odstupem času o sobě hovoří velice kriticky. „Syn není takový tupec a hovado, jako jsem byl já,“ směje se, když mluví o Lukášovi (18). Vychovával ho trochu jinak, než byl vychováván sám:

„Vždycky mi vadilo, když se na otázku proč ozvalo: prostě proto. To jsem svému dítěti nikdy nedělal. Věnuji vždy čas tomu, abych mu mohl věci vysvětlit.“ Lukáš Vaculík se narodil v Praze, dětství prožil na Hanspaulce. Tatínek byl architekt, maminka velká milovnice hudby.

Ze syna si přála mít zpěváka, vodila jej na hodiny klavíru, jenže Lukáše to nijak nenadchlo. Zato herectví jej

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden