Můj čas na kafíčko

Luxus Mareš vyměnil za lezení po horách

Není to tak dlouho, co jednoho z našich nejznámějších moderátorů Leoše Mareše (42) a jeho novopečenou manželku Moniku Marešovou (37), rozenou Koblížkovou, zkritizovali jejich fanoušci na sociální síti.

Důvodem byly fotky, na nichž se do nebe vychloubali soukromým letadlem a přepychovými dovolenými v bazénu v plavkách. Asi proto se teď rozhodli pro opačnou strategii a pro změnu nasadili batoh na záda a odjeli zdolávat vrcholky v Peru. Nevynechali ani div světa Machu Picchu. Ale pořád se nezapomínali chlubit jednou fotkou za druhou, i když v pleteném svetru a bez prvotřídního míchaného drinku v ruce.

Vadí snad manželce jeho dva synové?

A úplně jiné obrátky začínají nabírat i jeho rodinné vztahy. Jakmile se totiž jako dvě zamilované hrdličky vrátili z Jižní Ameriky, vydali se na dovolenou do jadranských vod, kam vzal Leoš i své dva synky z prvního manželství Jakuba (12) a Matěje (9). Pokud ale čekáte, že se na společných snímcích objeví i jeho dvě ratolesti, tak budete zklamaní. Obrázky totiž opět zdobila pouze Leošova maličkost a jeho dokonalá novomanželka. Vypadalo to tak, že synové Leoše  na společné dovolené fungovali spíš jako fotografové slavného páru. Nutno ale dodat, že si později možná Leoš uvědomil svou roli otce a vzal synáčky na Slovensko, kde už se na fotkách tvářil jako hlava rodiny. Nebo dostal varování od své bývalé ženy Moniky (43), která měla v nemocnici čas sledovat jejich eskapády.

Leoš se musí pořádně otáčet

Oblíbeného moderátora alespoň ctí, že s druhou Monikou měl letos v únoru o poznání chudší svatbu než s tou první. Musí se teď aspoň činit, aby jí na jejich exotických dovolených ukázal všechny krásy světa. Jenom za moderování populárního talentového trháku SuperStar si Leoš přišel na balík čtyř milionů. Teď nově moderuje nový pořad 1 proti všem s dalším moderátorským esem Liborem Boučkem (37). Snad bude Leošův honorář  jeho rozmarné a náročné ženě na luxusní radovánky na dovolených v různých koutech světa stačit...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden