Moje šťastná hvězda

Luxusní saténové povlečení, které mají doma hvězdy

Chcete si i ve své vlastní ložnici připadat jako hvězda? Pořiďte si saténové povlečení. Je lehké jako pírko. V zimě zahřeje, v létě zase příjemně chladí. Ale pozor. Není satén jako satén. Jak se nespálit a pořídit si opravdové saténové povlečení?

Seznamte se, prosím

Satén je látka tkaná v atlasové vazbě s vysokým leskem na lícu. Tkaniny se vyrábí zejména z přízí z nekonečných vláken (polyamid, polyester, přírodní hedvábí, viskóza) s použitím na večerní róbu, podšívkovinu, spodní a noční prádlo. Známé jsou ale také bavlněné satény, ze kterých se šijí povlaky na posteloviny, závěsy, halenky i večerní šaty.

Za kvalitu se platí

Říkáte si, proč platit vysoké částky, když saténové povlečení můžete pořídit i za polovinu? Nenechte se zmást. Nejde o opravdový satén. Jen pod ním se vám bude spát jako v bavlnce. Vězte, že vaše pokožka to pozná a náležitě ocení.

Jak poznám ten „kvalitní“ satén?

Pravý satén je hebký, jemný a zároveň pevný. Kvalitní saténové povlečení je vyrobené z přírodních materiálů, je prodyšné, savé a vhodné i pro alergiky a astmatiky. Zároveň vám bude dlouho sloužit a vy se na okamžik, kdy půjdete ulehnout, budete těšit.

Bavlněný satén

Přírodní materiál, kvalita s lehkým leskem a módním designem. Opravdový luxus. Jaké jsou jeho vlastnosti? Nemusí se žehlit. Je prodyšný, savý a jemný.

Drží svůj tvar i barvu po dlouhou dobu. Z hladkého povrchu stačí nečistoty jen sklepat. Dámy ocení, že vlasy po něm kloužou a necuchají se. Menší tření o tkaninu je příjemné i pro pokožku.

Náš tip: Saténové povlečení z kolekce Exclusive z nejjemnější 100% česané bavlny bude ozdobou každé ložnice. Nechejte se vlákat do náruče jemně šedé barvy s nádechem modré a krásným vzorem vinoucí se růže.

Mikrosatén

Mikrosaténové povlečení je z velmi jemných látek a hodí se pro všechna roční období.


  • Není třeba ho žehlit.

  • Nemačká se.

  • Rychle schne.

  • Až 5x rychleji než bavlněné povlečení.

  • Skvělé termoregulační schopnosti.

  • Jemný a hebký.


V mikrosaténovém povlečení se nemusíte obávat roztočů. Zabraňuje množení nebezpečných mikroorganismů.

Díky tomu je vhodné pro alergiky i osoby s chronickými respiračními chorobami.

Náš tip: Luxusní, velmi jemné mikrosaténové povlečení vás omámí svými super jemnými vlákny a příjemnou hebkostí materiálu. Toto jemné designové povlečení prozáří vaši ložnici.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden