Moje šťastná hvězda

Má blízko k seriálovému kolegovi?

Její kariéra nabírá na obrátkách a ona se musí chopit všech příležitostí. Neutrpí tím její vztah?

Hvězda Sestřiček NATÁLIE HALOUZKOVÁ (20) je už s přítelem přes dva roky. Před časem ale do jejich vztahu údajně vstoupily neshody, hlavně kvůli jejím kolegům.


Krásná herečka ze Sestřiček Modrý kód se před několika měsíci pochlubila, že je šťastně zadaná. Talentovaná Natálie Halouzková (20) s partnerem randí už něco málo přes dva roky.


Jenže, jak už to tak u celebrit někdy bývá, u nich se prý objevily okolnosti, které by mohly jejich harmonický vztah překazit. Natálie je velice atraktivní herečka a o ctitele opravdu nemá nouzi.


S Petrem jsou prý jen dobří přátelé.

Líbit se má nejen Petru Ryšavému (29), ale i ženatému Davidu Gránskému (29), se kterými se Natálie mimo jiné i přátelí.

Její partner není z branže, bude z něj fyzioterapeut, ale už se s Natálií ukázal na jedné akci. Jinak je spíš v ústraní. Tím pádem málokdo tuší, že je Natálie zadaná. A spousta mužů s ní zkouší flirtovat.

Pojí je kšefty i přátelství

V primáckém seriálu má jednu z hlavních rolí a v podstatě ze dne na den se z ní stala velká hvězda. „Když mi zavolali tenkrát z produkce, jestli si nechci zahrát v novém projektu, neváhala jsem ani minutu,“ svěřila se se svými prvními pocity.

A ani teď nelituje. Seriál jí vydělá totiž slušný balík peněz, a tak je ráda, že si alespoň v téhle době může přijít na pěkné peníze. Proslýchá se dokonce i to, že právě s Davidem a Petrem chystá nový projekt.

Bude z nich tedy opravdu nerozlučná trojice. Jsou totiž přátelé i v soukromí.Dlouhou dobu se spekulovalo nad tím, zda Halouzková a Gránský neudržovali v minulosti tajný milenecký poměr.

To oba sice okamžitě popřeli,protože Gránský je už od puberty s jednou partnerkou, dnes manželkou Nikolou (27), ale jak se říká, na každém šprochu, pravdy trochu.

S Davidem hrají v seriálu milence. Měli spolu něco i ve skutečnosti?

Dal jí ultimátum

A právě to je podle jejích známých hlavní problém. Partner jí dal údajně ultimátum, buď se začne Gránskému s Ryšavým vyhýbat, nebo je mezi nimi konec. Hereččiny kolegyně si klepou na čelo a radili jí, že na takové hrozby nemá vůbec dát. Co by po ní chtěl příště? Navíc jako fyzioterapeut se bude dotýkat cizích žen častěji, než ona svých kolegů. 

Musí se s tím smířit

Halouzková jistě nezahodí dobrý kšeft kvůli rozmarům partnera. Jednou se rozhodla živit herectvím, stálo ji to jistě hodně úsilí i slz, aby se dostala tam, kde je nyní. A měnit to kvůli podezřívavému partnerovi asi nebude, zvlášť když se jí hrne jedna nabídka za druhou. Snad se tedy partner umoudří.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden