Moje šťastná hvězda

Má Borhyová poslední naděje na miminko?

Už má dvě děti z předchozích vztahů, její partner by si ale prý vlastní miminko velice přál.

Stále častěji se mluví o tom, že Lucie Borhyová (46) odejde z Novy, aby si užila své třetí těhotenství! A snad konečně dojde i na veselku. Bylo by načase!


Krásná blondýnka vypadá stále naprosto fantasticky, což často dokazuje fotkami na sociálních sítích. Představa, že by měla skončit na Nově, je tak nejen pro některé její fanoušky naprosto nemyslitelná.


Lucie Borhyová (46) a její partner Michal Smečka (37) ale podle některých informací mají jiné plány, mluví se totiž o miminku. Někomu to sice může znít bláznivě, ale sama moderátorka v minulosti naznačila, že by se dalšímu dítěti nebránila. Kdyby to tak opravdu bylo, není na co čekat.


Michal Smečka (37).

Nemožné to rozhodně není

Nemožné to ale samozřejmě není, po pětačtyřicítce rodily třeba Bára Basiková (61) či Sára Saudková (57) a další hvězdy. Ještě předtím by ale mohla být svatba, které se Borhyová dosud nedočkala ani s jedním z tatínků svých dětí. Niko Papadakis (47) se zalekl zodpovědnosti a ji i malého synka opustil.

Michal Hrdlička (35), se kterým má dceru, utekl za jinou. Oba ji sice o ruku požádali, na veselku ale nedošlo, stejně jako s prvním snoubencem, golfistou a podnikatelem Alanem Babickým (57). Smečka je ale prý jiný formát a říká se, že moc dobře ví, co se sluší a patří.

Mohla by ji vystřídat Perkausová?

Z těchto indicií tedy vyplývá, že si nejprve řeknou „ano“ a teprve pak přivedou na svět miminko. Asi by to mělo být co nejdřív. Kolují však zvěsti, že na Nově je kvůli tomu docela velké „haló“.

Nebylo by se čemu divit, televize by najednou přišla o jednu ze svých hlavních tváří. Řešení se však nabízí a mohla by tomu pomoci Prima. Eva Perkausová (30) by totiž mohla udělat „veletoč“ a vzít to ke konkurenci.

Už v minulosti se na toto téma vedly debaty hlavně proto, že obě krásky jsou si na první pohled v mnohém podobné, zejména v proporcích určitých částí těla, na které je zejména pro muže těžké se nedívat. Na druhou stranu je pravda, že ani Smečka, ani Borhyová zatím žádnou radostnou událost nepotvrdili.

Pojistila by si tím partnera?

Může tak samozřejmě jít jen o drby, které se šíří zákulisím českého showbyznysu jako lesní požár. Nebylo by to poprvé a asi ani naposledy. V redakci jsme se však shodli na tom, že by jim společný potomek moc slušel.

Moderátorka už sice dvě děti má, ale ne nadarmo se říká do třetice všeho dobrého. Alespoň by nehrozilo, že se s ní Smečka někdy v budoucnu rozejde, protože bude toužit po vlastním synovi nebo dcerce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden