Můj kousek štěstí
Má Chantal Poullain konečně náhradu za Polívku?
Je to láska?
Má Chantal Poullain konečně náhradu za Polívku?

Jsou rozvedeni, ale mají spolu stále úžasný vztah. I proto se říká, že herečka ze seriálu Jedna rodina nikdy Bolka Polívku (74) nepřestala milovat. Spekulacím je ale možná konec.

Chantal Poullain (67) si prý konečně za exmanžela našla náhradu. A dokonce by se mohla kvůli nové lásce odstěhovat z České republiky.

Drží ji tu syn?

Říká se, že se v jejím okolí pohybuje jistý šarmantní Francouz, jehož měla potkat na jedné společenské akci. Je všeobecně známo, že herečka z Francie pochází. A i když v minulosti návrat do vlasti odmítala, kdoví, jak by s tímto přesvědčením zamával nový vztah.

Bolek Polívka už se dávno posunul dál, oženil se s Marcelou Černou, s níž má tři děti.

Svou roli by mohl sehrát i fakt, že si Poullain zřejmě uvědomuje, že Polívku už nikdy nemůže mít. Herec si před čtyřmi lety vzal matku svých tří děti Marcelu Černou (53). Tím dal podle mnohých jasně najevo, že s exmanželkou už na poli lásky nepočítá, a bylo jen otázkou času, než to dojde i Chantal Poullain.

Sice je pravda, že v Česku ji může držet syn Vladimír Polívka (34), ovšem ani zde to nemusí být nepřekonatelná překážka. Polívka by matce jistě přál, aby se znovu zamilovala.

Navíc, i on rád cestuje a Francii miluje, není tedy vyloučeno, že by svou matku nakonec do ciziny následoval. Případně by alespoň neměl být problém, aby ji často a na delší časové úseky navštěvoval.

V seriálu Jedna rodina si vedla k oltáři Pavla Zedníčka.

Je to opravdu vážné?

Pro herečku by tak mohla začít nová etapa jejího života. Dosud prý s exmanželem všechny své případné muže srovnávala, snad i hledala jeho kopii.

Podle všeho právě proto všechny její schůzky skončily fiaskem ačkoli se čas od času spekulovalo, jestli se po jejím boku někdo nový neobjevil. Takže jestli se teď našel někdo, kdo by všechny její „požadavky“ splňoval, mohlo by to být opravdu docela vážné.

Měla by jednat rychle

V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že jestli herečka opravdu našla pana Dokonalého, měla by hlas svého srdce následovat co nejrychleji.

Dřív, než začne přemýšlet o tom, že vlastně Polívku nechce „opustit“ a že je jí dobře tak, jak to měla nastavené doposud. V takovém případě by se ale mohlo stát, že jí skvělý chlap ze života odejde a ona bude litovat, že nebyla odvážnější.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz