Můj kousek štěstí

Má chlapa! Ale co na to jeho manželka?

Moderátor je z herečky vedle

Potvrzeno! Herečka Nela Boudová (53) tvoří pár s moderátorem Janem Tunou (48). O této dvojici média dlouho spekulovala, oba se totiž mimo jiné až podezřele často fotili ve stejný čas na stejných místech.

Jedním příkladem za všechny je jejich červnová dovolená v Itálii, kde se ještě snažili vztah tajit.

To je mi ale náhodička!

Oba zveřejnili v podobný čas fotografii u slavné římské fontány a Tuna se tehdy až komicky snažil vše kamuflovat jako pouhou shodu náhod.

Hereččinu fotku na internetu okomentoval tak, aby to vypadalo, že se u fontány jako na potvoru minuli, „No neke, paní Boudová?! V kolik jste tam byla? Museli jsme se minout. To snad není možné. Jak se vám tam líbilo?“, komentoval fotku, kde se jeho tajná láska cachtá ve fontáně.

A je jasné, že fotografii pořídil on. V té době už totiž podle všeho tvořili pár. Na internetu se sem tam objevily i jiné fotografie, které pár spojovaly.

Bude stačit dračici? Tuna je sice mladší, ale hyperaktivita Nely Boudové je pověstná.

Románek komentovat nechtěli, ale moderátor pořadu A DOST! na svou milou pěl ódy jako zamilovaný školák, „Nela Boudová je naprosto báječná, fantastická ženská a víc k tomu v tuto chvíli nechci říkat,“ prohlásil.

Tak dlouho mlžili, až se nakonec nedávno objevili na akci ruku v ruce. A bylo jasno. Má to ale jeden podstatný háček. A tím je manželka!

Tuna je totiž stále ještě ženatý, a i když je manželství prý už dva roky v rozvodovém řízení, umíme si barvitě představit, jak se na jeho milostné vzplanutí tváří právoplatná manželka Lada (49). S otevřenou náručí milenku svého muže do rodiny určitě nevítá.

Bude dětí jako smetí

Její manžel to ale udělal za ni a Boudovou už seznámil se svými dětmi. Nemá jich málo, s aktuální ženou má celkem tři a k tomu ještě dceru z předchozího vztahu. S herečkou tak budou mít pěkně početnou rodinku. Nela totiž vychovává tři děti – dva syny a dceru, kterou před lety adoptovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden