Moje šťastná hvězda

Má Daniela Šinkorová poslední šanci?

Stahují se nad ní mračna

Coby moderátorka pořadu, který spadá pod zpravodajskou relaci, si DANIELA ŠINKOROVÁ (43) musí dávat pozor na to, jak ji vnímají diváci. A čistý štít rozhodně nemá.

Práce je jedna věc a soukromí druhá. To je sice pravda, ovšem pokud pracujete jako televizní moderátorka, musíte si dávat pozor na to, jakou máte pověst. Tu samozřejmě ovlivňuje i vaše chování poté, co zmizíte z dohledu kamer. Na to pravděpodobně zapomněla slovenská herečka a zpěvačka, která už více než dva roky provází společenským pořadem na Primě. Pomyslných černých puntíků za špatné chování má hned několik. Naposledy se na veřejnosti pořádně opila a byl z toho nemalý trapas. Podle svých slov se prý plazila po stole a také předváděla divoké tanečky, při kterých se snažila být hrozně sexy, ale opilá žena většinou moc přitažlivě nepůsobí. To jí v tu chvíli ale vůbec nedocházelo. „Druhý den jsem se hrozně styděla, protože jsem byla vážně trapná,“ přiznává moderátorka. Čas tím nevrátí, ale možná se alespoň poučila a nic podobného se už nestane.

Špatná pověst

To ovšem není jediná věc, kvůli které by mohla její kariéra vážené moderátorky skončit. Když se poprvé objevila na obrazovkách, dlouho se spekulovalo o tom, že má anorexii. Výrazně zhubla, a navíc sama přiznala, že se omezuje v jídle a každé ráno, hned jak vstane, musí začít cvičit, jinak se necítí dobře. Nařknutí z toho, že trpí poruchou příjmu potravy, ale rázně odmítala. „Zhubla jsem naprosto zdravě a teď se to snažím udržet,“ prohlašovala s tím, že by každé ženě přála, aby se cítila stejně dobře jako ona. Nikdo jí to ale moc nevěřil a fotky její pohublé postavy zaplňovaly ještě chvíli bulvární plátky. Nešlo sice o závažný skandál, ale negativní reakce lidí na novou moderátorku se vedení příliš nezamlouvaly.

Zahrává si s ohně

Korunu všemu nasadila letos v lednu, kdy se potají provdala za dlouholetého přítele LADISLAVA POLÁKA (49). Sice jí všichni přáli, že dokázala svatbu utajit před novináři, ovšem na druhou stranu se mohla pochlubit alespoň televizi, pro kterou paradoxně moderuje zprávy ze světa showbyznysu. Ona se však vymlouvala na to, že svatba byla velmi spontánní. Partner, s nímž byla 10 let, jí dal jednoho dne ultimátum. Buď se vezmou do jeho padesátin, nebo nikdy. Moc dobrá omluva to nebyla, a tak Šinkorová musela na kobereček. Nakonec ale dostala ještě šanci. Teď je tu však historka o opileckém řádění a vedení opět řeší její jméno. Možná se jí zdá, že je nenahraditelná, ale něco podobného si ještě nedávno myslel i moderátor sportovního zpravodajství na Nově MICHAL HRDLIČKA (27) a těžce pak litoval. Dostal totiž na hodinu padáka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden