Moje sladké tajemství

Má doma peklo?

Jeho žena přiznala domácí spory.

Hvězda seriálu Slunečná či 1. MISE Jan Dolanský (44) žije ve spokojeném vztahu s herečkou Lenkou Vlasákovou (49) už několik let. V poslední době doma ale nemají mít takovou idylku. Proč tomu tak je?

Často se pohádají

„Jsme s Honzou dvacet let, nebudu předstírat, že jsme neměli žádné turbulence,“ prozradila Vlasáková s tím, že je jí jasné, že další ještě přijdou.

Zatápí mu Lenka doma kvůli milenkám?

Až dosud se snažili problémy řešit tím, že si prostě jeden od druhého na nějaký čas odpočinuli. Proč ale neshody mezi nimi vznikají, nespecifikovala. Je ale možné, že to v poslední době bylo i ze žárlivosti.

Dolanský je o šest let mladší než Vlasáková, a ačkoli to není žádný propastný věkový rozdíl, přece jen si je určitě herečka vědoma, že v jejich vztahu už to větší rozdíl je.

Svádí ho mladé herečky?

Pokud se kolem jejího manžela motají krásné, mladé herečky, nemusí se cítit zrovna úplně komfortně. Spousta z nich si je totiž dobře vědoma, že prosadit se v umělecké sféře je velmi složité, a že by nějaká ta protekce mohla být ku prospěchu.

A jelikož už má za roky v branži Dolanský vybudované renomé, možná právě on by pro ně mohl být způsobem, jak kariéru nastartovat tím žádoucím směrem.

Leichtová má pro Honzu prý velkou slabost.

A přitom by stačilo málo – svést ženatého herce. Pokud by se to totiž některé z mladých hereček podařilo, rázem by začala plnit internetové, a možná i titulní stránky médií. Pak už jen záleží na tom, jak moc je pro Dolanského manželství cenné a jestli chce riskovat jeho možný rozpad kvůli klidně i jednorázovému románku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden