Moje šťastná hvězda

Má doma velké dusno?

Přednedávnem měla LUCIE BORHYOVÁ (42) možnost se v televizi objevit i jinak než jako moderátorka Ona sama byla ze svého výkonu nadšená, přítel MICHALA SMEČKA (33) už ale asi ménĕ.

Že by chtěla zkusit herectví, o tom už mluví několik let. Na moderátorku Lucii Borhyovou (42) se přednedávnem konečně usmálo štěstí. S nabídkou spolupráce ji oslovil nekonečný seriál Ordinace v růžové zahradě.

Ona kšeft s nadšením přijala, těšila se, že si na vlastní kůži zkusí, jaké to je hrát v takovém projektu. Celé natáčení nemohla vynachválit, ale diváci měli na její herecký výkon poněkud jiný názor.

Podle většiny věrných fanoušků byl Lucčin výkon málo uvěřitelný. Když se kritika dostala až k samotné Lucii, byla pochopitelně velmi zklamaná, ráda by totiž údajně svou hereckou kariéru rozjela na plné obrátky.

Nemile ji překvapil

I když Borhyová schytala nějaký ten kritický komentář, od svého velkého snu prý upustit nehodlá. Nejspíš ale očekávala, že její přítel Michal Smečka (33) ji v tom podpoří. Místo slov povzbuzení si ale měla vyslechnout něco jiného.

Michal měl totiž své lásce poradit, aby se raději držela toho, co jí jde nejlépe, tedy moderování. Tam má jistotu kvalitně odvedené práce a hlavně je nepřekonatelná. Možná to Michal myslel i jako pochvalu, ale Lucie to pravděpodobně pochopila jinak.

Bojí se nevěry?

Třeba ale za vším stojí něco trošku jiného. Smečka si možná nepřeje, aby se Lucie pohybovala v hereckých kruzích. Jako moderátorka má svůj prostor, nemusí se s nikým na povel líbat nebo objímat a Michal tak může být v klidu.

Že by na svou drahou polovičku žárlil? Borhyová je přece jenom atraktivní a spousta mužů by dala cokoli za to, strávit s ní alespoň chvilku času. A toho si je Michal jistě velice dobře vědom.

Vášnivě se spolu líbali

Borhyová už se totiž v Ordinaci neobjevila poprvé. Začátkem roku si zahrála po boku herce Roberta Jaškówa (50). A režiséři se s tím opravdu nepárali. Lucii s Robertem dali rovnou postelovou scénu, při které nechyběla ani pořádná „líbačka“.

Už tehdy to bylo Smečkovi asi dost nepříjemné. On sám není ze showbyznysu a dívat se, jak někdo jiný takhle vášnivě líbá jeho vyvolenou, pro něho určitě muselo být až přespříliš. Podle Borhyové to ale Smečka přehání, je to přece celé jenom jako.

Vybojuje si svou pravdu?

Kvůli tomuhle tématu má být u nich doma dost dusno. Atmosféra by se tam nejspíš dala krájet, ale Borhyová si stojí za svým. Na jednu stranu jí je asi líto, že ji její partner příliš nepodporuje, na stranu druhou jí má vadit, že kvůli tomu ještě dělá takové scény.

Co ale teď bude dělat? Půjde za hlasem svého srdce, nebo se přizpůsobí přání partnera? Bude sice šťastná po pracovní stránce, ale domů se bude vracet k hádkám a neshodám. Uvidíme, jak se nakonec rozhodne. Třeba Smečka ještě pookřeje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden