Můj kousek štěstí

Má doma Zajíce, anebo vykličkoval?

Křehkou blondýnku osud nešetří. Jejím štěstím je ale mladší Ondřej Zajíc (50), ředitel Městských divadel pražských, v nichž Dana Batulková září. Ondřej ji zachránil v době, kdy jí vyhořel dům a zároveň práskl do bot manžel David Prachař (61). Nynější hvězda Slunečné byla na dně. Synovi Jakubovi (37) bylo sedmnáct, dceři Marianě (26) šest.

Jsou v pohodě?

Dana katastrofu přestála se zdravým rozumem kvůli dětem a s pomocí nadřízeného, v němž našla spřízněnou duši. Říká se, že když se jedny dveře zavřou, otevřou se jiné. Dana se ze dna vyšplhala na vrchol. Rodinná vila je jako ze škatulky, herečka vypadá báječně a v práci se jí daří. Ale co láska? Je mezi Danou a Ondřejem všechno v pořádku? Že o mladším partnerovi téměř nemluví, není divu.

Média ji kvůli dramatickým životním zvratům pronásledovala a ona toho má po krk. Občas jí ale nějaká poznámka ze soukromí unikne. Za první vlny pandemie pozvala televizní diváky k sobě domů, ukázala, jak s dcerou tráví tu spoustu nenadálého volného času. Také promluvila o tom, že si Ondřej, velký sportovec, který úzkostlivě dbá na fyzickou kondici, krátí dlouhou chvíli běháním.

Venkovská idyla

„Ondra má rád sport,“ rozplývá se Dana. „Běhá, jezdí na kole, chodí na dlouhé túry. Přestože je typický intelektuál, docela se zabydlel na venkově a hodně mi pomáhá na zahradě. Ale kutil není. Baví ho spíš silové práce, seká dřevo a trávník.“ Pochvaluje si, že se Zajíc zbavil alergie na psy, a tak mohou chodit s chlupáči na procházky. „Je taky výhoda, že máme blízkou profesi a stejný okruh kamarádů, a když je potřeba, víme, o čem mluvíme.“

Jedna ruka s ex

Vypadá to však, že těžká doba dvojici semlela. Spolu se neukazují, a šeptá se, že Daně rupají nervy, protože doma není klid. Bydlí tu Mariana, která trpí anorexií, po rozvodu se přistěhoval i Jakub. Herečka má starostí, že by jimi mohla dláždit Václavák. Zajícovi asi vadí i to, že je jeho milá nyní jedna ruka s exmanželem Prachařem, s nímž účinkuje ve Slunečné. Kolují domněnky o staré lásce, co nerezaví. Dana a její Zajíc stojí na rozcestí. Pokud se mají rádi, vykročí správným směrem, a spolu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden