Moje šťastná hvězda

Má Emma Smetana život v troskách?

Nebyla oblíbená u diváku, ani u kolegů

Říká se, že když se nedaří, tak se vším všudy. Mizerné období teď zrovna prožívá nyní už bývalá moderátorka nováckých odpoledních Televizních novin EMMA SMETANA (28). TV Nova nejspíš vyslyšela diváky nespokojené s jejím nudným projevem i kolegy znechucené jejími hvězdnými manýrami.

Těsně před Velikonocemi totiž Emma dostala po čtyřech letech nečekanou výpověď. Údajně si k ní také napomohla sama. Vzhledem k tomu, že její tatínek, v zahraničí úspěšný hudební producent JIŘÍ SMETANA (71), je už delší dobu vážně nemocný, podle zdroje z okolí moderátorky je už několik měsíců v kómatu a není jisté, zda se z něj probere, si údajně Emma měla vzít volno, aby mohla být otci nablízku.

Místo toho se však na jejím profilu na sociální síti objevily fotky, kde si moderátorka užívá na slunné pláži až v daleké Brazílii. Zda to byl hlavní důvod jejího vyhazovu, ví pouze sama Smetana a vedení Novy.

Jedno je ale jisté, Emmě přišla ztráta zaměstnání paradoxně vhod. Ocitla se bez závazků, a tak mohla ihned odcestovat do Paříže, kde je tatínek hospitalizován. Jsou to přitom dva roky, co byl v nemocnici v Praze.

Z podezření na rakovinu slinivky tehdy nakonec byl jen vzácný druh zánětu. Od té doby se tedy jeho stav dramaticky zhoršil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden